Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van esélyen nálatok attól, hogy kocka vagyok?
Naponta 10-11 órát gépezek, hétköznap. (reggel 5-fél8 és 2től 10-11ig).
Counter Strike-kal, Metin 2-vel és WoW-val játszok...
15/F
één is te... cs cod wow metin dd jöhet minden xD
15/F
xDD ezeket birom de reggel 5-kor fölkelni omg -.-.
én csak htévégén tolom 4:30-ig 5-óráig utána alszom 10ig és megy tovább. szerintem te is ezt csináld ne hétköznap mert nem tudod kigépezni magad tudom milyen szar dolog :P
Hát, ha törödnél a csajjal, akkor nem zavarná, hogy kocka vagy...(sztem)
De az a 10-11 ora akárhogy is, de sok...
A szemednek se jo, meg aztán életed sincs
17/L
Mondom én, egy 15 éves fiú még úgyis éretlen bármihez, pont abban a korban van... Szóval normális, hogy gép előtt ülsz, az, hogy mennyit, más kérdés.
Később, ha úgy gondolod ér valamit az életed (és ha kicsit érsz ott belül, ez magától fog jönni) rájössz, hogy baromira elveszi az idődet a sok gép, és ha nem önszántadból, majd a szar jegyeid lerángatnak végre a való világba.
Meg rájössz, milyen jó is élni kicsit. Csajok, bulik, mindenféle happening.
Ha meg nem... Akkor 30 éves korodig szeretni fogod ezt az életmódot, utána nagyot koppansz, vagy még előbb megunod, és taláán még lesz időd behozni a sok lemaradást a kockaság miatt, de nagyon sajálni fogod a kimaradt 17-18-19 stb. éveidet, mikor elvileg a legjobban él az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!