Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Van esélyen nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van esélyen nálatok attól, hogy kocka vagyok?

Figyelt kérdés

Naponta 10-11 órát gépezek, hétköznap. (reggel 5-fél8 és 2től 10-11ig).

Counter Strike-kal, Metin 2-vel és WoW-val játszok...

15/F

2010. dec. 13. 18:20
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Salgótarjánban élek. :)
2010. dec. 13. 19:59
 22/30 anonim ***** válasza:
6%

één is te... cs cod wow metin dd jöhet minden xD

15/F

2010. dec. 13. 20:04
 23/30 anonim ***** válasza:
Jajj nyugi...Ez szerintem termeszetes dolog h 15 evesen a fiuk meg nem csajoznak hanem inkabb gepeznek...Egyszeruen meg nem tartasz ott! Amugy mindenkinek van eselye...De nem vagy elkesve meg semmirol sem!!!
2010. dec. 13. 22:18
 24/30 anonim ***** válasza:

xDD ezeket birom de reggel 5-kor fölkelni omg -.-.

én csak htévégén tolom 4:30-ig 5-óráig utána alszom 10ig és megy tovább. szerintem te is ezt csináld ne hétköznap mert nem tudod kigépezni magad tudom milyen szar dolog :P

2010. dec. 13. 22:22
 25/30 anonim ***** válasza:

Hát, ha törödnél a csajjal, akkor nem zavarná, hogy kocka vagy...(sztem)

De az a 10-11 ora akárhogy is, de sok...

A szemednek se jo, meg aztán életed sincs

17/L

2010. dec. 14. 19:40
 26/30 anonim ***** válasza:

Mondom én, egy 15 éves fiú még úgyis éretlen bármihez, pont abban a korban van... Szóval normális, hogy gép előtt ülsz, az, hogy mennyit, más kérdés.

Később, ha úgy gondolod ér valamit az életed (és ha kicsit érsz ott belül, ez magától fog jönni) rájössz, hogy baromira elveszi az idődet a sok gép, és ha nem önszántadból, majd a szar jegyeid lerángatnak végre a való világba.

Meg rájössz, milyen jó is élni kicsit. Csajok, bulik, mindenféle happening.

Ha meg nem... Akkor 30 éves korodig szeretni fogod ezt az életmódot, utána nagyot koppansz, vagy még előbb megunod, és taláán még lesz időd behozni a sok lemaradást a kockaság miatt, de nagyon sajálni fogod a kimaradt 17-18-19 stb. éveidet, mikor elvileg a legjobban él az ember.

2010. dec. 14. 20:42
 27/30 anonim válasza:
Told ki a képed a géped elől! Én is így basztam el az életem, hogy bent kuksoltam egész nap és pötyögtem!!
2011. jan. 3. 16:48
 28/30 anonim ***** válasza:
hétköznap ilyen sokat,és hétvégén is? úúristen és még rám mondják ,hogy KOCKA vagyok.hát szerintem nem sokat tanulhatsz , el tudom képzelni a jegyeidet:O mert azért 15 évesen bőven van tanulni való és nem lehet mindent letudni 1-2 óra alatt. én is sokat gépezek,én se csajozok de legalább 4-5-ös tanuló vagyok ,először mindig tanulok aztán gépezek.CS-zek énis meg Gmod, GTAIV meg cod black ops de azért ennyit nem:D 14/F
2011. máj. 2. 14:27
 29/30 anonim ***** válasza:
(előző vagyok) ja és én mondjuk úgy vagyok kocka hogy "értek is a gépekhez,játékokhoz" szóval valamennyi haszna van belőle meg legalább még jól is játszok az FPS multiplayer-es játékokban szóval mikor CS-zek és lelőnek nem szaladok rögtön dühösen az mpcheat.eu-ra a legújabb még éppen hogy UNDETECTED wh-ért vagy aimért XD
2011. máj. 2. 14:31
 30/30 anonim ***** válasza:
Lekell szoknod róla, ugyanis egészségedre is hatással van, gondolj bele, egész nap ülsz, görnyedsz, nyomod a gyomrodat, gerincferdülés, aztán még vesekő is lehet belőle...
2013. okt. 7. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!