Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha teccik?
na igen a nyelvtan könyvet tartsd magadnál és:
ja sztem is ált isk :P nos közlök 1 tényt: a 5-8.os csajoknak ez szokása hogy "még szerencse" aztán 1 év múlva kb bele betegednek ha nem beszélsz velük minden nap XD nehéz ám jó arcnak lenni XD
19F
megint én
öcsém mit rinyálsz mint 1 fürdős qrva ?XD jaj öcsém ha annyival el lehetne szúrni vmit hogy 1 haver bele pofázik a te dolgodba XD
hát öcsém oda mész és meg kérded h mi a retek baja van ?XD amúgy nem tudom az általános sulis csajok miért hiszik azt h belé van esve az ember ha haverkodik vele ?XD nem lehet hogy csak a többi oszt társ nem üti meg az ember szintjét ?:P
19F
,,Nagyon elrontott mindent haverom mert már azér valamit eddig elértem a csajnál mert mindig köszönt meg beszélgetett jót velem most meg azt se mondta hogy hello vagy valami és elszúrta ezt mind osztársam"
Köszönő viszonyban voltatok, a barátod rohadt szemét hogy ezt is elcseszte....Nem azért de attól hogy beszél veled egy lány az nem azt jelenti hogy szerelems beléd vagy hogy járna veled, ha nem tetszel neki nem is kelelsz neki, ha nem kellesz neki később sem fogsz...ráérsz még ezzel foglalkozni tnaulj inkább hogy legyen pénzed...
Igen. A helyesírás alapján a másik posztot is te írtad :)
"Hmm valaki lécci mit tegyek hogy valamit érezzen irántam"
Szerintem üssed meg. Akkor biztosan fog érezni valamit.
Na nem baj. Azt meg kell tanulnod, hogy nem te "csinálod" más érzelmeit. Ha nem jössz be neki akkor ez van.
"Nagyon elrontott mindent haverom mert már azér valamit eddig elértem a csajnál mert mindig köszönt meg beszélgetett jót velem most meg azt se mondta hogy hello vagy valami és elszúrta ezt mind osztársam"
Hát azt nem mondom, hogy nem volt hozzá köze, de ha így reagálta le a csaj akkor 1. Vagy nem jössz be neki 2. Még nagyon-nagyon éretlen szellemileg/lelkileg (jó mondjuk 12 évesen hova siessen). Mindegyik esetben hagyd a fenébe. Most azzal akarod tölteni az elkövetkezendő 2 évet, hogy azon filózol mi lett volna ha??? Ugyan már. Akkor sem alakult volna másképpen... Max annyiban, hogy sose vallasz szerelmet, csak jópofizol a csaj meg barátkozik.
Egyébként még egy előremutató tanács, amit szintén meg kell majd tanulnod. Attól, hogy köszön, beszélget veled még nem biztos, hogy haverságon/barátságon kívül akar is tőled valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!