Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szinte remegek ha megtudom hogy találkozunk és akkor is ha a közelembe van?
Szerelmes vagy.
Tudod mennyire szeretném én ezt érezni? Minden vágyam lenne, és mégsem sikerül, te meg eldobnád? Ez pedig fantasztikus :)
elsőnek: ne akard azt annyira:) én is ugyan ezeket érzem, az illető meg csak szeret engem, jobban, mint egy barátot, de nem szerelmes... hát most mit tehetnék? az én érzéseim ettől nem változnak...
off vége.
szóval, kérdező: Tényleg szerelmes vagy. És nemigazán tudsz mit tenni ellene. Idővel vagy elmúlik, vagy nem :)
Ne akarjam ezt érezni?
Hát, pedig már nagyon hiányzik :) Épp a minap jöttem rá, hogy már lassan 1 éve még csak férfi kézfogás sem jutott, nemhogy pillangós érzés :D Mondjuk ez az én hibám, nem veszem észre a közeledéseket, mert csak a tudás és a munka érdekel, de akkoris. Azért szükségleteim nekem is vannak :D És ez az érzés is szükséglet, jót tesz :)
Szerelmes vagy :) Még szerencse hogy nem plátói :)
Sok sikert!
:D Harmadik: Te nem én vagy?:D
Ugyanebben a helyzetben vagyok! :D
Amugy igen, ez a szerelem, nem sok mindent tehetsz ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!