Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok? Jegygyűrű vagy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fülünyúl kérdése:

Lányok? Jegygyűrű vagy nem jegygyűrű?

Figyelt kérdés

Nekem még úgy tanították, hogy a gyűrűsujjon csak karika vagy jegygyűrű tartózkodik. Nagyon sok lány kezén látom, hogy foglalt a gyűrűsujj, ám hallottam, hogy sokan össze-vissza húzkodják az ujjaikra a gyűrűket, tehát nem minden lány foglalt. A karikagyűrűt profi módon képes vagyok megkülönböztetni, ám a különféle köves gyűrűk közül nem egyértelmű hogy az most jegygyűrű vagy sem.

Hölgyek, lányok! Valóban össze-vissza pakolásszátok a gyűrűket az ujjaitokra? Mert azért ez egy elég egyértelmű jel lenne számunkra ha foglaltak vagytok és feleslegesen nem strapáljuk magunkat. Illetve megtévesztő lehet, ha mégis szabad a szívetek, de gyűrűsujjakra húztok valamit.

2010. dec. 10. 13:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Van aki horja össze vissza is, van aki mindig ugyan azokon az ujjain, söt olyan is van akinek minden ujján van egy...

Szóval nem egyértelmü...

Én még nem találtam olyan gyürüt, amit szívesen hordanék, ezért egyik ujjamon sincs :)

2010. dec. 10. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!