Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Funktasztikus kérdése:
Veletek fordult már elö hogy hajtatok egy srácra/lányra és megjelenik egy 3adik személy is?
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 16:08
11/19 A kérdező kommentje:
:)hááth sztem ennél jobban nem kell sztem megnyertem az a lényeg:P
2010. dec. 6. 17:04
12/19 anonim válasza:
helló, hát az én sztorim: nagyon tetszett egy pasi (M.), akkor bejött egy másik pasi , nagyon nyomult rám, panaszkodtam M.-nek és akkor szerelmet vallott, szóval nekem segített a 3.... na vele már kevesebbet beszélek, nagyon fanatikus és már zavar nagyon is... de M.- mel nagyon szeretjük egymást.
13/19 A kérdező kommentje:
:DDD
2010. dec. 6. 17:15
14/19 geeno válasza:
Nekem is volt ilyen amikor a csajjal már majdnem összejöttem és akkor bejött f-om öccse és a csaj vele jött össze.De szerintem csináld azt hogy b@sszál le a palinak egyet,hogy csillapítsd a haragod.
Én csak azért nem tettem meg mert a srác a legjobb barátom (VOLT).
15/19 A kérdező kommentje:
:S sajnállak nem ismerem a fószert am....meg sztem nagyobb is nem is érdekel az h nagyobb...én minden elöször szóvalintézek majd csak utána balhé:D
2010. dec. 8. 06:58
16/19 anonim válasza:
Jah, egyszer áthajtottam a kocsimmal egy csajszin, aztán megjelent egy rendőr aki mindenáron le akart tartóztatni :D:D:D
17/19 A kérdező kommentje:
XDvicces avgy!:D
2010. dec. 9. 10:00
18/19 anonim válasza:
"Szóval ha a csaj nem egy rib@nc akkor veled folytatja és nemet mond a másiknak ha nem akkor egy rib@nc és csak kihazsnált mert unatkozott"
Miért, az elképzelhetetlen számodra, hogy azért lesz a másikkal, mert ő jobban bejön neki, mint az előző, miután megismerte??:-O
Kérdező, ez csak rajtad múlik.Ha te jobban bejössz a csajnak, mint a másik, akkor te nyertél.ellenkező esetben bukta van...
19/19 A kérdező kommentje:
hááth most nyertem kivételesen köszönöm:)
2010. dec. 9. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!