Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Budapesten lehet aranyos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten lehet aranyos, értelmes és kissé visszahúzódó lányt találni? Hol? Vidéken sokkal könnyebb.

Figyelt kérdés
Vidéki vagyok eredetileg, anno sikerült barátnőt találnom a pár tízezer fős szülővárosomban (ennek már sok éve, sajnos vége lett), de Pesten már több mint egy éve nem megy. Nincsenek nagy elvárásaim, de az a tapasztalatom, hogy idefent hiánycikk a kissé visszahúzódó, normális, ám művelt lánytípus. Mindenki bulis, vagy még rosszabb. Az utóbbi fél évben volt vagy 5-6 randim, de egy kivételével mindig én menekültem a mentalitástól, az egyik lánynak például körülbelül 30 férfival volt már dolga (levélben értelmesnek tűnt, egyetemre járt), a másik minden hétvégén hajnalig vedel a buliban, a harmadik az a tipikus nagyképű típus. Vidéken nagyon sok rendes lányt ismertem, de idefent képtelenség ismerkedni, neten keresztül se megy. :(
2010. dec. 2. 21:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

21:15 vagyok.

Hát én bizony nem 18 évesen keltem el, mert akkor még javában buliztam, hanem 30 évesen.

:))

2010. dec. 3. 08:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Én 26 F vannak még ilyen lányok?:)
2010. dec. 4. 23:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is ilyennek tartom magam. Visszahúzódó vagyok, nem iszom, nem dohányzom.:D
2010. dec. 14. 18:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Szia kedves 18:08-as. Lány volnál? Hány éves?
2010. dec. 14. 18:11
 15/15 anonim ***** válasza:

18:08-as vagyok:

:O Ilyet nem illik kérdezni... egyébként lány vagyok.:)

Csak azért válaszoltam, hogy én is ilyen vagyok, hogy ne add fel! Vannak még ilyen lányok.;) Viszont igaz, hogy a plázacicák vannak mostanában többségben.:S

2010. dec. 15. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!