Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik szívesen hallgatják a régi (régebbi) rock/rock'n'roll zenéket? És ha igen: hova jártok szórakozni? , mert én még sehol se találkoztam ilyen lánnyal.
Például: The Kinks, The Who, Rolling Stones,...
16f
ilyen lányok sajnos nem nagyon vannak manapság és/vagy foglaltak :( a fél karom odaadnám egy helyes lányért akinek ilyen (azaz számomra normális :D) a zenei ízlése, de hát kb esélytelen ma már ilyen lányt találni :(
25/F
Én imádom az ilyen zenét!
Bár csak 16 vagyok és lány! De tényleg kevés az ilyen lány! Az ismerőseim hülyének néznek, hogy hogyan tudom szeretni az ilyen zenét. Az más más kérdés, hogy én is őket...
Iron Maiden, Metallica, AC/DC, Megadeth, Aerosmith, Slayer, Black Sabbath, Deep Purple, Dio, Europe, Judas Priest, KISS, W.A.S.P, Warrant, Korn, Rammstein, Led-Zeppelin, Mötley Crüe, Motörhead, Lord, Pokolgép, Ossian, Nickelback, Ozzy Osbourne, Nirvana, Ramones, Scorpions, Quiet Riot, Red Hot Chili Peppers, Skid Row, Sex Pistols, Santana, Rolling Stones, System of a Down, Twisted Sister, The Doors.
ja és a legkedvencebb: GUNS N ROSES
14/L c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!