Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon első üzenetnek mit kell írni?
Szia! A leírásod alapján szimpatikusnak találtalak, ha még nem vagy foglalt szívesen megismernélek. Várom a válaszod.
Ez volt olyan nehéz? :D
én szívesen megismerkedem veled:D 18/l boccs az offért
amúgy lehet,hogy nem vette észre elfoglalt,vagy tényleg nem jössz be neki
én is írtam egy lánynak, mondjuk én kicsit mást. De nekem sem válaszolt, pedig ő is bejelölt engem és én is őt :S
most nem vágom mi van... :S
Ha azt hiszed, hogy van tuti válasz a kérdésedre, akkor azt feltételezed, hogy minden csaj egyforma. Tehát egy cseppet sem tiszteled őket. Érted?
Szerintem az első levélek az a lényege, hogy valamit megmutass magadból. Ha te olyan vagy, mint feltételezem, akkor gyűjtsd össze a válaszokat és csiszolgasd tökéletes sablonná.
Én minden lánynak mást írok. Megnézem az adatlapját és a képeit, majd ami jön. De ez sem tuti. A 66%-uk így sem válaszol.
Egy jó képpel javulnak az esélyed, de én kipróbáltam kép nélkül is. Nem számottevő a válaszolási hajlandóság. Az értelmes lányok az egy-két levél után kérnek képet.
34/F
Kimaradt: Ha nincs kitöltve a dohányzási szokása, akkor rákérdezek. Bár erre nem nagyon szoktak válaszolni. De ez is információ.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!