Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy pasizzak be? 21 éves lány vagyok, és még eddig nem volt barátom.
Egy nagy cégnél vagyok recepciós, így rengeteg emberrel találkozok, és már jó pár pasitól kaptam bókot is, csak nem tudom h h reagáljak ezekre.
Sajnos barátnőim nincsenek akikkel megbeszélhetném ezeket a dolgokat, vagyis jobban mondva senkim sincsen.
Olyan rossz érzés azt látni h mindenkinek van vkilye itt körülöttem. Mit csináljak?
Szia!
Mintha csak én írtam volna ki ezt a kérdést,majdnem minden igaz rám,amiket írtál,csak nekem még munkahelyem sincs.Én se tudom mit kéne igazából tenni! Ha gondolod írj privit,és megdumálhatjuk!Első lépésnek szerintem járj el szórakozni,és ott pasizhatsz......mondom ezt én,aki szintén alig jár valahová....!És nekem sem volt még komoly kapcsolatom,volt már pasi az életemben,de komoly még nem.úgyhogy tudom mit érzel!25/L
Velem is ugyan ez van, am nem hittem volna, hogy van még rajtam kívül valaki. Nekem vannak barátnőim de tanácsot nem adnak, persze akkor mondhatnám, hogy nem barátnők de...
Bókokat én is szoktam kapni, de nem tudok rájuk reagálni, tök ciki, pedig olyan szívesen mondanék rá valami frappánsat.*-*
Bulizni sosem jártam, nincs is kivel, nincs olyan társaságom, mindenki nyugtatgat, de már nagyon szeretnék pasit aki szeret, átölel, stb. Én is elgondolkodtam a társkeresőkön, meg most van egy srác, aki nagyon bejön nekem, de nagyon nem tudom mit kéne tennem, maradi vagyok, meg egyszer már koppantam azzal, hogy én kezdeményeztem egy srácnál, szóval ez is közrejátszik kicsit az önbizalomhiányomban.
20/L
kedves kérdező!
szerintem te, és a második válaszoló (a srác) menjetek el meginni valamit :) )
amúgy én is 21 vagyok, és még nem nagyon volt kapcsolatom. és én is azt hittem, egyedül vagyok vele. pedig társasági lényként, van lehetőségem ismerkedni. nem vagyok nagy bulizós, discoparty-s, de azért sok sok alaklom adódik, csak valahogy még nem találkoztam olyannal, aki "megdobogtatta volna a szívem". de csak eljön ez is. szerintem légy egy kicsit nyitottabb, és bátrabb :)
Maxx válasza:
Most őszinte leszek. Sztem nagyon sz@r, h eddig még nem volt pasid. Én 16 vagyok és már volt 3 5 hónaposom, tehát úgy nagyjából képben vagyok. Persze most nem azt mondtam, h 13 évesen kezdj el dugni és minden héttel mással járj és csináld napi 4szer, mert az a másik véglet. Az a lényeg, h fiatal, sulis korban könnyebb. Együtt vagytok, buli, kaptok egy félreeső helyet
csók, ő benyúl neked, te is megfogod és nem számít, h még kezdő vagy, kibogozzátok magatokat. Van egy ismerősöm, 30 körüli, tanár és most kapott magának csajt, de eléggé komoly a dolog, házasság is lehet belőle. :) Szóval fela fejjel, van esélyed, nem is kevés. Csak nézz szét, és akivel érdemes lenne, de pl félénk, arra menj rá egy kicsit, kívántasd meg vele magad. :)
Ne haragudj, de ha nem beszélsz, nem válaszolsz a bókokra és nem csinálsz semmit sem, hogy legyen barátod akkor 2 dolog lehet!
1. Most nem akarok durva lenni, ezért írom így, hogy 1-2 napos kapcsolataid lesznek.
2. Nem lesz senkid. Ez azért lesz, mert nem is szeretnéd, hogy legyen és akkor nincs értelme a kérdésnek vagy csak sirtogálni fogsz...
3. Ehhez szerencse kell! Találkozol valakivel, aki akar téged, a lelked és türelmes veled nagyon. De ha te nem változol meg mellette, nem leszel nyitottabb, baj lesz!
köszönöm a válaszokat :)
hát igen kicsit zárkózott vagyok, lehet h ez abból adódik h mikor még fiatalabb voltam (ált- közép sulis) anyáék sose engedtek el sehová, órák után mindig haza kellett jönnöm.
valószínű h ebből adódik h nincsenek barátaim.
most viszont a munkatársaimmal kezdek egész jól kijönni, bár sajnos még nem annyira h eljárjuk vhová.
fősulis "barátaim"mal azért nem tudok találkozni mivel ők meg nem értik meg h miért kell dolgoznom, és nem tudok elmenni velük kedden v szerdán beb.szni.
bókokra visszatérve, hogy reagáljak ezekre?
mivel nem mondhatom azt h köszönöm szépen, vagy nem is tudom.
mivel már volt 1 srác aki először a blúzom dicsérte meg, másnap meg jött azzal h "amint látom most máshogy vannak kifestve a szemeid, így is szépek ám :) ".
és ezekre mindig csak azt mondom h köszönöm és mosolygok zavaromban. mit kellene tennem ilyenkor??
Nekem sincs ám semmi sikerem az ellenkező nemnél, nehogy azt hidd. 20 évesen volt egy 3 hónapos kapcsolatom, azóta se semmi. Karrierépítés folyamatban, de egyedül nem az igazi. Remélem azért tudok előbb-utóbb változtatni pár dolgon.
"A kosárgyűjtő" 27f
Hát ha tetszik neked a Srác akkor keress vele szemkontaktust. Kacsints rá .. vagy valami :) kezdj el vele beszélgetni , poénkodni akármiről .. :D
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!