Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, akkor is szemeztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FFDP kérdése:

Lányok, akkor is szemeztek srácokkal ha barátotok van?

Figyelt kérdés

Mármint nem csak megnézitek, hanem van szemkontaktus, talán még mosolyogtok is. Ha igen, miért? Önbizalom?

Fiúk: tapasztaltok ilyesmit?

2010. nov. 30. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
ez az egész szemezés olyan hülyeség, semmit nem jelent
2010. nov. 30. 15:19
 2/10 Timi: ) ***** válasza:
Hmm,előfordul,hogy miért? mert megnézem a szépet,nézni lehet: )
2010. nov. 30. 15:19
 3/10 A kérdező kommentje:

első: Lány vagy? Akkor hogyan adod a másik tudtára, hogy teszik neked?

második: direkt írtam, hogy nem csak nézed, hanem látod, hogy néz és úgy is nézed, nem nézel el :)

2010. nov. 30. 15:23
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Aki szerelmes a barátjába és úgy gondol rá, mint arra a férfira, akivel le akarja élni az életét, az nem tesz ilyesmit. Nem azért mert barátja van. Hanem azért, mert megtalálta a tökéletest és ilyen érzések mellett teljesen hidegen hagyja még egy jóképű srác látványa is. Legalábbis nálam ez így van.

21/L

2010. nov. 30. 15:36
 5/10 anonim ***** válasza:
én 5 hónapja járok a barátommal,de az első kettő hónapban annyira bele voltam esve,hogy észre se vettem a körülöttem lévő fiúkat :P de am nézni lehet,az még nem jelent semmit,sőt jól esik hogy tetszel neki :D
2010. nov. 30. 16:16
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem tagadom, jól esik, ha észreveszem, hogy olyan férfi néz, aki amúgy felkeltené az érdeklődésem, de csak egy pillantással nyugtázom a dolgot, és annyi. Nem szemezek másokkal, mert nagyon szeretem a párom, és csak az Ő szemei tudnak elvarázsolni:D

22/L

2010. nov. 30. 17:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem : D
2010. nov. 30. 18:08
 8/10 anonim ***** válasza:
nem szemezek más fiúval ha van barátom.
2010. nov. 30. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Én már sajnos találkoztam ilyennel. Hetente egyszer látom azt a lányt akiről szó van. Észrevettem hogy bámul, ránéztem de nem zavartatta magát, néztük egymást egy pár másodpercig. Mikor kezdtem zavarba jönni akkor elfordultam, aztán meg ő is. :) Felkeltette az érdeklődésemet az már biztos. Ezután minden alkalommal amikor láttam, kerestem a tekintetét, és mindig sikerült is megtalálni, hol csak egy pillanatra, hol pedig hosszabb időre (hosszabb időre mint idegenek közt szokásos, úgy értem) Biztos voltam benne hogy valamiért csak érdeklem, hiszen akkor nem viszonozná a nézést. Majdnem 2 hónapig játszottuk ezt, amikor úgy döntöttem leszólítom, ő meg közölte, hogy "bocsi de van barátom :):)". Ezek után még valamiért mindig érdekesnek talált és egyszer kétszer megnézett magának, szintén nem zavarta hogy észreveszem.

Szerencsére több ilyen nem volt különben odamentem volna hozzá és megmondtam volna, hogy hát beszéljük már meg még egyszer ezt a dolgot :)

Ha van barátja akkor annyira ne hívja már fel magára a figyelmet, hogy azt higgyem bejövök neki. Nézzen meg egyszer, lehetőleg ne feltűnően, és ennyi... A csaj határozottan nem retardált, és még csak nem is a ribanc kategóriából való (ránézésre).

És igen, én is úgy gondolom, hogy aki igazán szereti a párját az nem fog szemezni mással. Ennyi.

Kérdező veled is történt hasonló, azért kérdezed? :P

25F

2010. dec. 2. 08:52
 10/10 A kérdező kommentje:
ma 08:52 Igen, velem is csak egyszer, remélem nem olyan gyakran fordul elő, mert nekem azért is gáz, mert az említett lánnyal sok órám van együtt és nem tudom, hogy kinek és mennyire beszélt ki, de hát ez van :S
2010. dec. 2. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!