Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Örülnétek, egy nálatok 3-4 évvel idősebb, szűz lánynak?
Figyelt kérdés
Normális kapcsolat céljából, nem csak szexre.2010. nov. 29. 21:48
12/18 anonim válasza:
Volt már ilyenben részem.
Az ujjamat úgy szorította, hogy alig bírtam bármit is kezdeni vele. Rendesen benedvesedett, de egyszerűen nem tudta elengedni magát. Úgyhogy ha te ennyi idősen még szűz vagy, akkor gyakorolj minél többet, hogy legyen rutinod az első alkalomra. Ennyi idős lánnyal a férfi lehet türelmes... pár hétig, a petting elkezdése után. Tovább már nem nagyon.
16/18 anonim válasza:
23 éves szűz lánnyal semmi gond, én is 23 évesen veszítettem el, örülnék is neki, hogy nem adta oda magát senkinek előttem.
F/27
17/18 anonim válasza:
ÉN szűzoltó vagyok!!! persze hogy örülnék!!! Hány Éves Vagy KÉRDEZŐ
18/18 anonim válasza:
Nem örülnék, mert nem tudnám levakarni magamról utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!