Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állandóan szemezünk hosszú másodperceken keresztül, de nem lép, akkor mit tehetek? Mit akarhat?
Mindig Ő kezdeményezi.
én 17/L ő 18/F
Lepj te!!! Es akkor megtudod hogy megis mit akarhat.... Hogy erted azt hogy mindig o kezdemenyez? Szemezesbe?? Probalj te is kezdemenyezni, lehet azt varja....
17/L
Egy barátomról van szó. Igen, mindig ő kezd el szemezni, volt, hogy majdnem fél percig csak egymást néztük, aztán mindig zavartan elkapta a tekintetét, pl. amikor elmosolyodtam. Nem merek kezdeményezni nála.
első: onnan tudhatnátok, hogy pl. van már hasonló tapasztalatotok. mert nekem még nincs. köszöntem. :)
valószinüleg olyan gyámoltalan lehet mint Te. Nem baj!!
Biztos szimpatikus vagy neki. Ha neked is tetszik a a fiulegyél Te a kezdeményező a beszélgetésbe nincs abba semmi.A többi ugyis jön magától......
hát mondjuk nekem is volt már ilyen, de abból nem lett semmi.
De amugy attól is függ szerintem,hogy milyen a kapcsolatotok(azt irtad hogy egyik barátod), amikor pl nem tetszett még neked akkor is nézett téged,vagy mondta már e valamikor hogy de szép vagy vagy ilyesmi:D vagy nagyon jóban vagyok? amikor hosszú ideig néz akkor legközelebb kérdezd meg tőle hogy mivan:) de kedvesen:D és akkor hátha mond valamit (de ez természetesen akkor ha elég jóban vagytok) meg ugye attól függ milyen barátok vagyok, mert lehet azért nem akar kezdeményezni.
utolsó köszönöm! azt hiszem felnyitottad a szemem, ha csak résnyire is! :)
Ő szokta kérdezni, hogy "na mivan?" "miaz?" amikor néz. én erre nem szoktam válaszolni, csak elmosolyodom, de legközelebb benyögöm neki minimum, hogy "szép a szemed" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!