Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak neki ha oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki ha oda megyek hozzá?

Figyelt kérdés
16/F lenne egy lány akit már régóta figyelek és azt hiszem észre vette! Mit mondjak neki hogy nem érezze magát letámadva?
2009. jan. 15. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj oda, és a helyzethez függően egyszerűen kezdj el beszélgetni vele úgy, hogy közben nem támadod le. Ha csak bámulod, az mindenképp rosszabbul veszi ki magát.

Egyébként vagy száz ugyanilyen kérdés van már fenn...

2009. jan. 15. 21:10
 2/4 A kérdező kommentje:

de én konkrétan szeretném tudni!

azt azé csak nem mondom már neki hogy szia én tegnap a WOW-ban elértem a 23-as szintet és legyőzem két warriort

(egyébként nem értek a WOW-hoz)

2009. jan. 15. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt érted, hogy a "helyzettől függően"? Ha igen, akkor egyértelmű, hogy ilyen szöveg eszedbe sem jut. Természetesnek kell tűnni; ha meg már észre vette, bármilyen szöveggel jöhetsz, tudni fogja, hogy ismerkedni szeretnél vele, szóval nincs értelme nagyon "trükkös" szövegeken gondolkodni. A lényeg, hogy magabiztos legyél, és úgy kezdj beszélgetni vele, mintha ez egy teljesen mindennapos dolog lenne.

Konkrétan meg csak Te tudhatod, mert csak Te tudod, milyen körülmények közt találkozol vele, és mennyire ismered stb. Ezernyi körülmény befolyásolhatja...

2009. jan. 15. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz. én még annyit hozzátennék, hogy szerintem előbb inkább barátkozz össze vele. így adsz neki egy kis időt, hogy megismerjen és nem kell egyből döntenie, hogy összejöjjön-e veled. te is megismered a csajszit és lehet rájössz, hogy nem is az eseted.
2009. jan. 16. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!