Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, milyen viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen viselkedés tetszik nektek a legjobban ilyen esetben egy lánytól?

Figyelt kérdés

Tetszik nektek, de féltek kezdeményezni, mert van valami, ami miatt tudjátok, h nem lenne jó ötlet összejönni vele(külső tényező miatt). Mégis tetszik, és mégis akarnátok tőle valamit. Amíg ezen őrlődtök, h akkor mi legyen, addig a lány hogyan viselkedjen? Hogy ne érezzétek nyomulósnak, h ne azt érezzétek h odadobja magát, de mégis érezzétek h neki is tetszetek. Mivel tuja fenntartani az érdeklődéseteket?

Kort is légyszi

2010. nov. 26. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ez nem egyszerű.. Szerintem ha kedves vagy vele és a közelében próbálsz lenni, vagy sokat mosolyogsz rá, vagy finoman megérented tudod"véletlenül" akkor szerintem ezzel fenntarthatod az érdeklődését 22/F De ha tetszik mért nem lenne jó vele összejönni ezt nem értem..
2010. nov. 26. 21:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet... Amit elvárnék, hogy ha elhívom valahova, akkor ne azzal válaszoljon, hogy talán... majd miután nem volt találka ne forduljon el tőlem olyan szinten, hogy ha beszélni akarok vele, akkor hirtelen más dolga akad... Ne lógjon állandóan a barátnőivel mert akkor esélytelen, hogy bármikor is négy szem közt szót tudok vele váltani... És lehetőleg legyen kedves. Ne csak egy szavas válaszokat adjon, hanem lehessen vele beszélgetni. 17/F
2010. nov. 26. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!