Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Funktasztikus kérdése:
Csókolozás v. "smárolás"?
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 17:52
1/18 anonim válasza:
ezt a barátnöm háta mögött mondogatja de elöttem nem hogy smárolni akar vleem kérdésnél láttad ugye :D?
2/18 A kérdező kommentje:
igen de most nem arra vagyok kiváncsi:) arra meilyket szeretitek??melyik van elönyben nállatok
2010. nov. 26. 17:54
3/18 anonim válasza:
érzéki csokolozás és nem az a "smárolás" vagy mi a f@sz :D
4/18 anonim válasza:
Ezek szinonimák, mégis mit kéne eldönteni?
5/18 A kérdező kommentje:
háth nem teljes3en mert az egyik natur a másik nyelvel történik:)
2010. nov. 26. 17:59
6/18 anonim válasza:
smárolás! De még jobb ha máshol van a nyelve :P:P =)
17/F
7/18 anonim válasza:
melyik a natúr? Én mind a kettőt nyelvvel szoktam és ugyanazt hívom így :) Akkor valamit rosszul csinálok? Eddig még nem érkezett panasz...
8/18 anonim válasza:
Ez hülyeség ugyanis tök ugyan az a kettő, ezek szinonimák ahogy valaki előttem írta..
9/18 anonim válasza:
a csók régebbi szó mint a smárolás, de attol még ugyanazt jelenti...am én is nyelvel szeretek csókolózni
10/18 anonim válasza:
Kérdező. Te képzavarban vagy!
Mint már előttem is írták a 2 egy és ugyanaz. Csak a "smár" szó egyfajta "szleng", csókolózni=smárolni.
Amire te gondolsz, "nyelv nélküli", az simán csak csók, vagy szájra puszi.
Eredetileg a nyelves csók elnevezése a "francia csók", csak később bejött a smárolás kifejezés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!