Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A Kulcs a nőkhöz című könyv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Kulcs a nőkhöz című könyv tényleg segít vagy csak jó a reklámja?

Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
44%

Néha én se értem magunkat, egy férfi hogyan is érthetné meg a nőket? És egy könyvből? Nevetséges...

És ezek az oldalak is, ahol azt reklámozzák, hogyan segítenek igazi hódítóvá válni... Meg kell kérdezni egy hús-vér lányt, is elmondja mi tetszik neki.

2009. jan. 14. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

sya

én lány vagyok mégsem értem a nőket.ha igazán tájékozódni akarsz menj el egy jó szexológushoz a tóbbit már nekeg kell megoldani.

2009. jan. 15. 02:29
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem olvastam, biztosan van benne pár érdekes gondolat, de valószínűleg nem ettől leszel ellenállhatatlan. Esetleg adhat pár ötletet. Ha van pénzed rá, megveheted, én azonban nem számítanék sokra tőle.
2009. jan. 15. 08:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
JÓ KÖNYV! Én olvastam, és nagyon értékes dolgokat ír le, hogyan kommunikálj a lányokkal, hogyan hódítsd meg őket, és hogyan ápold a párkapcsolatot. Én ajánlani tudom.
2009. jan. 15. 08:41
 5/8 anonim ***** válasza:

"Néha én se értem magunkat, egy férfi hogyan is érthetné meg a nőket? És egy könyvből? Nevetséges..."

Ha így állsz hozzá akkor 100%ig biztos lehetsz benne...

"És ezek az oldalak is, ahol azt reklámozzák, hogyan segítenek igazi hódítóvá válni... Meg kell kérdezni egy hús-vér lányt, is elmondja mi tetszik neki."

Nem...A lány mond vmit, hogy milyen pasi kell neki, és belül vmi teljesen másfélét akar.

Mit mond a lány???

"Nekem egy olyan pasi kell, aki hoz nekem virágot, kedves, segítőkész...blablabla"

Most őszintén...képzeld el, hogy Te egy lány vagy, akinek sok pasi udvarol. Neked ő lenne a vonzó??? A loser, aki vár rád az esőben? Túl sok romantikus filmet néztél...:)

A nő tudat alatt a FÉRFIRA vágyik. A FÉRFIRA, aki nem függ tőle. Az "esőbenegyszálrózsávalakezembenállokésvárokrád" pasi függ a nőtől, és nem fordítva. Neki nem ez kell! Neki az kell, aki erősebb nála (nem fizikailag, hanem lelkileg). Az kell, aki ellent mer neki mondani, aki ott meri hagyni. Az, aki elejti a mamutot, elűzi a medvét a barlang elől stb... Mert ugye a fajfenntartás ösztöne erősebb a romantikánál:)

"Nem olvastam, biztosan van benne pár érdekes gondolat, de valószínűleg nem ettől leszel ellenállhatatlan. Esetleg adhat pár ötletet. Ha van pénzed rá, megveheted, én azonban nem számítanék sokra tőle."

Azok a szép sztereotípiák :)

Az író (Zsedényi Csaba) elég híres a "csajozás világában". Ő már egy veterán. Ha valaki, akkor ő tudja mitől döglik a légy:)

2010. jan. 2. 13:48
 6/8 anonim válasza:
valaki tudna segíteni, hogy honnan lehet letölteni ezt a könyvet? ha valaki linkelne is, azt megköszönném
2010. márc. 8. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:

tudom,hogy már több mint egy éves a kérdés de:

én nagyon jónak találtam a könyvet,nőtt az önbizalmam,megtanultam kezelni az elutasítást,tudom mit tegyek,mit ne tegyek,mire figyeljek,ha egy lánnyal beszélek.

Hasznos könyv

2010. ápr. 4. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:
20:24 - [link]
2011. jún. 27. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!