Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Kulcs a nőkhöz című könyv tényleg segít vagy csak jó a reklámja?
Néha én se értem magunkat, egy férfi hogyan is érthetné meg a nőket? És egy könyvből? Nevetséges...
És ezek az oldalak is, ahol azt reklámozzák, hogyan segítenek igazi hódítóvá válni... Meg kell kérdezni egy hús-vér lányt, is elmondja mi tetszik neki.
sya
én lány vagyok mégsem értem a nőket.ha igazán tájékozódni akarsz menj el egy jó szexológushoz a tóbbit már nekeg kell megoldani.
"Néha én se értem magunkat, egy férfi hogyan is érthetné meg a nőket? És egy könyvből? Nevetséges..."
Ha így állsz hozzá akkor 100%ig biztos lehetsz benne...
"És ezek az oldalak is, ahol azt reklámozzák, hogyan segítenek igazi hódítóvá válni... Meg kell kérdezni egy hús-vér lányt, is elmondja mi tetszik neki."
Nem...A lány mond vmit, hogy milyen pasi kell neki, és belül vmi teljesen másfélét akar.
Mit mond a lány???
"Nekem egy olyan pasi kell, aki hoz nekem virágot, kedves, segítőkész...blablabla"
Most őszintén...képzeld el, hogy Te egy lány vagy, akinek sok pasi udvarol. Neked ő lenne a vonzó??? A loser, aki vár rád az esőben? Túl sok romantikus filmet néztél...:)
A nő tudat alatt a FÉRFIRA vágyik. A FÉRFIRA, aki nem függ tőle. Az "esőbenegyszálrózsávalakezembenállokésvárokrád" pasi függ a nőtől, és nem fordítva. Neki nem ez kell! Neki az kell, aki erősebb nála (nem fizikailag, hanem lelkileg). Az kell, aki ellent mer neki mondani, aki ott meri hagyni. Az, aki elejti a mamutot, elűzi a medvét a barlang elől stb... Mert ugye a fajfenntartás ösztöne erősebb a romantikánál:)
"Nem olvastam, biztosan van benne pár érdekes gondolat, de valószínűleg nem ettől leszel ellenállhatatlan. Esetleg adhat pár ötletet. Ha van pénzed rá, megveheted, én azonban nem számítanék sokra tőle."
Azok a szép sztereotípiák :)
Az író (Zsedényi Csaba) elég híres a "csajozás világában". Ő már egy veterán. Ha valaki, akkor ő tudja mitől döglik a légy:)
tudom,hogy már több mint egy éves a kérdés de:
én nagyon jónak találtam a könyvet,nőtt az önbizalmam,megtanultam kezelni az elutasítást,tudom mit tegyek,mit ne tegyek,mire figyeljek,ha egy lánnyal beszélek.
Hasznos könyv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!