Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félvér fekete vagyok, de nem értem, csak ennyi volna?
Sok helyről azt hallom, hogy bejössz ennek a csajnak meg annak és ha nem lennél ilyen visszahúzódó sok csajt megkaphatnál.
Mikor megkérdeztem egyik lánybarátom miért is mondják ezt rólam ő azt válaszolta, "mert a négereknek elvileg nagy farkuk van". Most egy ilyen általánosítás miatt jöhetek be a lányoknak, vagy ennek van más oka is?
Képet nem rakok fel.
18/F
Ez egyszerű, különleges vagy itt. Én például egy kezemen meg tudom számolni hány hozzád hasonló pasit láttam életemben. És nem attól vagytok különlegesek, hogy nagy a cerkátok. Hanem egyszerűen az a tény hogy ritkaságszámba mentek Mo-n, egyfajta egzotikummá tesz benneteket.
Amúgy meg Saunders szerintetek mitől olyan népszerű, jó hangja van, de nem csak attól imádják annyira:)
Saunders eszméletlen aranyos:):) én legalábbis szivesen megismerkednék vele:P
amugy vmelyik válaszolónak: a félvér lehet roma is vagy épp kinai..xD
és szerintem egy roma nem tul vonzo viszont egy félnéger annál inkább:):)
en felver lany vagyok es sok psim volt mar es a 90%nak csak azer kelettem h tudjanak hencegni velem... ennyit errol :D
mostmar jobban megvalogatom h kivel jovok ossze :)
Félvér lány vagyok én is, ugyanúgy velem is egy csomóan csak hencegni akartak meg nem is én érdekeltem őket hanem az ország. Na meg a puncim.
Most pedig lehet itt írogatják, hogy nekik volt ilyen származású barátnőjük és az milyen menő.
Szia!
Egzotikus vagy számunkra, ezért simán kihasználhatnád az alkalmat. Szerintem erre mondják, hogy ha nem lennél ilyen visszahúzódó, akkor...
:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!