Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem néznek meg azok a pasik akik bejönnek mostanában, mert (. )?
Csak úgy mellékesen hány éves vagy?
Amúgy jó dolog az, hogy nőiesen próbálsz öltözködni, de ezt nem kevered a ribancos öltözéssel. Erre mindig figyelj ezután is. Meg hát na... azért ne legyél annyira biztos benne, hogy nem nézegetnek még. Jómagam is a rock kultúra követője vagyok :)) és én is inkább a te korábbi stílusodra jellemző lányokat nézem ki. De nem szeretnék általánosítani, mert igen is a nőiesebben öltözködőek is tetszennek, de csak ha tudják hol a határ (mármint hogy az én értékkészletem belül vannak). De most kíváncsi is tettél. Tudsz adni néhány képet a te általad nőiesnek tartott ruhákról? Csak puszta kíváncsiságból kérem
17 vagyok. ÉS miért nem próbálkoztok ilyen lányoknál is? A legtöbb fiú ismerősöm szerint tök jófej vagyok és h milyen meglepő annak ellenére hogy így öltözködök az vagyok és belül ugyanaz maradtam.Már ez is egyfajta sztereotípiává növi ki magá?!?
linkek pl : [link]
hasonlóak az én ruháim.
Szerintem nem kihívó, az ahogy öltözködsz (a képek alapján így gondolom), viszont olyan...'tucat'. Az én barátom is rocker, én is az vagyok, viszont én nem a tipikus rocker-szerelésben feszítek...inkább a hippistílus és a rockeres külső között van az én sajátos stílusom...na, de ebből azt akartam kihozni, hogy a barátom azt mondta, hogy azért tetszettem meg neki rögtön, azért figyelt föl rám, mert nem álltam be a 'csordába', fel mertem vállalni a személyiségemet, nem voltam egy a 'tucatlányok' közül, és ez tetszett neki... érdemes gondolkodni rajta;)
amúgy van, hogy az emberek tényleg nem látnak a külső mögé...van benne tapasztalatom...(mondom, elég egyedi az öltözködési stílusom...és a gimiben emiatt közösítettek ki, mert én nem a legújabb trend szerint öltözködök...ilyenek az emberek -szokj hozzá (és mielőtt bárki belém kötne, hozzáteszem, hogy: tisztelet a kivételnek!))
de ez csak egy 'eset', ha rocker pasit akarsz magadnak, akkor sztem először tudatosíts valahogy a külvilággal, hogy te is rocker vagy;)
24/L (és 3 éve boldog párkapcsolatban él:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!