Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a lányoknak egy igen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányoknak egy igen jelentős százaléka úgy öltözik mint egy prosti, miért háborodnak fel, ha úgy is kezeljük őket?

Figyelt kérdés

Mire jó ez nekik? Úgy néznek ki mint egy alagsori bárcás qrva, aztán hogy vérig tudnak sértődni, amikor valaki csak "AZT" akarja tőlük...!

(Akinek nem inge...)

2010. nov. 23. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Én megtaposnám mindegyiket, amelyik így öltözik.
2010. nov. 23. 17:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezt most erre írtad?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

mert itt most vérre menő harcot vív a kérdező és vérig van sértve

2010. nov. 23. 17:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Plázacicák -.- És olyan egosok. Mindeggyik csak a cuki dolgokat "szereti" ugy rájuk taposnék ! -.-
2010. nov. 23. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
53%

hát egy... öltözködésből személyiségre következtetni igencsak felszínes dolog. attól még lehetnek belső értékei hogy ízlésficama van.

kettő. sajnos minden tiltakozásotokkal ellentétben, még mindig az a lány a sikeres, akeresett aki úgy öltözködik ami ellen lázongsz itt. aki farmernadrág poloban van, sajnos mehet a levesbe, senki észre sem veszi. ezt teszteltem,egyébként, három hétig röhögtem az eredményen. nem stílusom a diszkozás meg az átlagosan "ribancosnak" mondott öltözködés, más szubkultúrába tartozom de fogadásból és kiváncsiságból kipróbáltam: egyik hétvégén lementem diszkoba vagy misz*rba egy siam farmerben, lapostalpú csizmában és egy poloban. teljesen igényesen öltöztem fel, hát egész este egyedül voltam. következő héten lementem szoknyába magassarkúba cicikidobva, hát ennyi ajánlatot gyerekek...:D

persze ezt lehet támadni azzal hogy nem iylen helyeken stb... de ez máshol is így működik, ezért van itt annyi olyan kérdés hogy hol ismerkedjek, egyedül vagyiok pedig csak egy átlag lány vagyok...

három. valakit lekezelni, valamilyennek titulálni, rib*ncként bánni vele egészenpontosan akkor sem szép dolog ha az is. főleg hogy...lásd első pont...

jhahogytenem? hát akinek nem inge...

egyébkétn vicces hoyg seeenki sem, de mégis mindenki. ez olyan mint a nőknél az "én nem öltözöm úgy" és közbe mégis majdnem minden nő ugyanúgy néz ki.

2010. nov. 23. 18:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez egy jo kerdes mindig ezen gondolkoztam en is, pedig lany vagyok:)
2010. nov. 25. 15:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez nem öltözködés, hanem viselkedés, fellépés kérdése is. Sőt, elsősorban viselkedésé.

De erőszakra a komolytalan viselkedés sem jogosít, és semmilyen ruha.

2010. nov. 25. 15:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert primitívek. Ilyen egszerű. Én éretten, felelsőségteljesen gondolkodó nővel még nem találkoztam, és sajnos, mindenki elég távol van ettől a titulustól a korosztályomban...(16/F)
2010. nov. 25. 15:46
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Ostobák.
2010. nov. 25. 15:49
 9/9 anonim ***** válasza:

sajnos a mai világban ez tényleg fenn áll...

most mondhatjuk, hogy felszínes dolog a ruháról ítélni, de a mai társadalomban ez van, és ha megpillantunk egy ilyen "lányt" akkor tényleg mindenkinek ez jut róla az eszébe...

meg persze ott vannak az erőszakolós esetek, mikor buliról hazamenvén a parkban elkapja egy-két ember a nem éppen tisztességesen felöltözött lányt...

nem értem miért akarnak főleg a tinédzserek így öltözködni

16/L

2010. nov. 25. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!