Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam ezt?
Kedves Kérdezo... a háttérsztorit nem tudván, hogy miét nem lenne jó ha osszejonnétek így nem is értem hogy mért nem akarod ha mind2en bejottok 1másnak.
Van 1 mondás... valahogy így szól: "Az ember legjobb otleteit a túl sok agyalás b*ssza el." Oké... ezt egy bolcs ember mondta, de nem ezekkel a szavakkal. De sztem érted h mi a lényeg :) Ne komplikáld túl a helyzetet. Ha bejottok 1másnak akkor ne állíts magatok kozé gátat :)
21/F
Ne taszítsd vissza... oké fél évig vagy kint, addig is élvezheted az életet, eltolthetsz kellemes idot a sráccal... majd ha menni kell haza akkor meg legalább élményekben gazdag fél évet tudhatsz magad mogott.
én is kulfoldon élek, és nem maradok már sokáig abban az országban ahol vagyok, mégsem zárkózom el a lányoktól.
21/F (ugyanaz aki az elso:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!