Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg lányok válaszát várom: ez a lány érzéketlen?
Megismertem egy csodálatosnak vélt lánnyal, mindketten 23 körüliek vagyunk. Kicsit talán közelebb sikerült kerülnünk egymáshoz, a többiek legalábbis kivülről úgy látták, kérdezték, hogy mikor lesz már valami. De akkor épp barátja volt. Majd ő elment a suliból, és nemsokkal utána vége is lett a kapcsolatának.
Ezután ugye akcióba kellett lendülni: egy találkozó sikerült is. Sajnos több nem, elfoglaltságaira hivatkozva. Végül mondta, hogy irjam le mi van, mert többre ne számitsak. Oké leirtam és nem válaszol már 5 hónapja.
Ok, lemondtam róla. Csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett találkozni, és erről beszélni? Egyezzünk ki abban, hogyha valakire nincs időnk kb. 3 hónapig, az ugyebár szándékosság. Tudja hogy látni akarom, tudja hogy mondanivalóm van, akkor miért kell igy viselkedni? Picit se gondol arra, hogy ez fáj a másiknak? Pedig nem ilyennek ismertem meg.
Én megértem, hogy amik történtek, azaz a baráti viszony az persze nem garancia arra, hogy ő is többet akarna. De vagyunk már olyan viszonyba, hogy ilyenről beszélgessünk. Ha egy idegennek irok, hogy találkozzunk és nem válaszol, az szint természetes! De igy?
Igen, ez nekem természetes (még ha ez ezek szerint furcsa is). Ilyen kérdésekben azt vallom, hogy legegyszerűbb és legkorrektebb az őszinteség. Tisztelem annyira magam (és ezért másokat is), hogy ha egy fiú szeretne velem ismerkedni stb., de én vele nem (bármilyen okból), akkor ezt meg is mondom neki.
Bár mivel elsőre a "komoly lány" kategóriába sorolnak, nem próbálkozott nálam régebben sok fiú, de aki igen, annak a szemébe mondtam, hogy mit akarok:)
idáig 1 ilyen hasonló volt, de az egy őnző lány volt... nincs is már itthon, szépen kiment külföldre a párjához, mindent felrúgva itthon.
másoknál, máskor idáig mindent sikerült tisztességesen megbeszélni. Egyszerüen nem értem, miért ez a fordulat az első találkozó óta.
Sajnos mostanában sok ilyen érzéketlen lánnyal találkoztam. Olyanok mintha nem is lenének érzéseik. Mintha valami szépen kifaragott jégdarabok lennének, akiknek tök mindegy, hogy mit mondasz. Persze pasi is sok van ilyen. De az a baj, hogy mindig a normális pasik szívják meg.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!