Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? Ötletek?
Van egy fiú, év eleje óta folyamatosan piszkál engem. Először jött azzal, hogy azt akarja, hogy a barátnője legyek. Elutasítottam, megmondtam kerek perec, nekem ő nem jön be. Sajnálom. Utána még próbálkozott ezzel a szöveggel. Utána jött olyannal, hogy szerelmem így úgy amúgy. Utána látta, hogy ezzel nem ér el semmit, elkezdett az ölembe ülni, leakart szerelni. Nem állt fel. Végül, lassan eldurvult, én leöntöttem őt hideg vízzel, ő meg leköpött engem. Ideges lett, utána eltelt két hét és újra közeledik felém. Hát nem érti, meg, hogy én nem akarok semmit? Ráadásul, kiderült, hogy majd velem akarja táncolni a szalagavatót. És, ha megint azt mondom neki, hogy nem... akkor megint elkezd cseszegetni és beéget mindenki előtt. És nekem meg tetszik egy másik fiú, de ha látja, hogy elutasítom ezt a fiút, akkor mit fog gondolni? Hogy neki sincs esélye? Meg... jött már jó pár fiú, szerencsére őket letudtam valahogy szerelni, de még azok is néha jönnek és elkezdenek ölelgetni. Hiába vesszem le magamról a kezüket, meg lököm el őket. Mitévő legyek? És, miután elutasítom őket, be égetnek :/ :(
L/17
Te tényleg nagyon naiva vagy ha 17 évesen fogalmad sincs mit kell tenni..
1. Nyugodtan lehet szólni a dirinek.Ki nevetne ki,és miért? Egyszerűen el kell mondanod,hogy már nagyon félsz tőle,mert súrolja a zaklatást..Rá kell tenned egy lapáttal,hogy elég sokszor hallani arról,hogy tragikusan végződnek sokszor az ilyen esetek,és te inkább szólsz mielőtt késő lenne.(improvizálj)
2.HA tetszik a srác akkor legyél határozott,menj oda,és kérdezd meg tőle,hogy van-e már táncpartnere,mert neked jelenleg nincs,és arra gondoltál,hogy ti ketten esetleg táncolhatnátok. Ha nemet mond,Na Bumm! legalább megtudod a választ ,és nem rágódsz többet rajta.Ha igent mond,akkor nyert ügyed van,mert elég pár embernek elmondani,hogy van táncpartnered,és a másik pasas le áll.
3. Ha együtt táncolsz a sráccal aki tetszik akkor közelebb is kerülhetsz hozzá.Akár el is panaszolhatod neki,hogy már eleged van X.Y-ból,kezdesz tőle félni,mert nem hagy békén..Ha tetszel a srácnak,vagy érdekli,hogy mi van veled,úgyis megvéd még akkor is ha nyugodt természetű. (nincs olyan srác aki ne védné meg a barátnőjét,jó barátját.)
4.Hogy mivel alázd meg? Nos ez függ attól is,hogy ő mivel szokott megalázni,és miket szokott mondani,tenni.
PL: A rád ül(ilyet hogy csinálhat? ma sem értem) lökd le,egy felkiáltással egyetemben,hogy "bakker de büdös vagy!vagy Ba...us mintha egy disznó nehezedett volna rám! bla,bla,bla.
Ha a testi méreteiddel aláz meg,akkor te is alázhatod hasonlóképpen.
PL. "és mond! mivel is akarsz engem kielégíteni? (néz a nadrágját egy bizonyos ponton) -EVVEL? mi van ott ropi? mosolyogj!-Kevés vagy nekem cukorfalat!
Vagy: "bocsi drága,de előbb fekszem le Steven Hawking-al mint veled!
Még sok minden van amivel egy embert meg lehet alázni..
Csak mint írtam tudni kell,hogy ő mivel aláz meg...
17 évesen legyél már egy kicsit határozottabb,bátrabb,mert ha ilyen maradsz mindig sebezhető leszel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!