Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egydedül érzem magam mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyedül érzem magam, nagyon szeretném ha lenne egy barátnőm aki szeret engem és én is szerethetném őt. Nem volt még soha barátnőm, de már nagyon hiányzik egy. Mit tudjak, csinálni hogy legyen? 15F2010. nov. 16. 20:43
2/14 anonim válasza:
Szerezz egy hajszálat a szomszéd Julistól, és módosítsd a DNS-ét úgy, hogy csak téged szeressen és a szexrabszolgád legyen. Aztán Klónozd le és mehet a menet!
4/14 A kérdező kommentje:
Most miért nem lehet válaszolni normálisan? Legalább a klónozós vicces volt :D.
2010. nov. 16. 20:51
5/14 anonim válasza:
próbáld meg nem erőltetni. mosolyogj, szerezz barátokat (ha nincs) és légy kedves a lányokkal. de ne nyomulj. m,inde3nki szeretne bnőt/barátot, de ez nem ilyen egyszerű. : /
sok sikert! :)
14/L
7/14 anonim válasza:
Ha elég sokat klónozol belőle, akár klónok háborúját is játszhatsz velük! :D
8/14 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim és kedves vagyok a lányokkal. Nem mindenki szeretne barátnőt. De én már nagyon szeretnék már egyet.
2010. nov. 16. 20:52
9/14 anonim válasza:
amúgy én is így vagyok, ezért fogok elhívni egy lányt randira...
10/14 A kérdező kommentje:
Jó neked, hogy van kit elhivj. Én is szeretnék már valakit, de nem tudom, hogy hivhatok el valakit randira.
2010. nov. 16. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!