Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam fel magamra egy fiú figyelmét a gimiben? Ha
nem is ismer?
Figyelt kérdés
Szóval 2évfolyammal felettem jár, de csak fél év van köztünk.(nem, nem buktam. )
szóval nagyon tetszik a srác, de nem hiszem, hogy tud a létezésemről. facebookon már bejelöltem, de nem merek ráírni, és odamenni sem beszélgetni. lehet, hogy nem is tetszek neki..végülis vannak vele egyidős lányok is. miért én kellenék neki?
szóval tanács?amivel úgy tudom felhívni magamra a figyelmét hogy ne égnék be?
lájkold fészbúkon, aztán talcsizzatok és jöhet a párkapcsi.
2010. nov. 16. 20:18
2/11 anonim válasza:
Ha ő nem tud a létezésedről, neked kell felhívni magadra a figyelmet, ehhez viszont akcióba kell lendülnöd. Visszajelölt a facebookon? Adott meg magáról a facebookon valamilyen adatot pl. hobbi, érdeklődési kör (zene, filmek stb), mert akkor ez támpont lehet egy beszélgetés elindításához. Nyugodtan írj neki, ha pl. van közös kedvenc zenétek, együttesetek, színészetek. Ez nem nyomulás és ha elkezd veled levelezni, könnyebb lesz a suliban is szóba elegyedni, hiszen már van közös témátok is.
2010. nov. 16. 20:18
3/11 A kérdező kommentje:
és mi van ha bunkó? :$ mert elég helyes, és ha őt is elkényeztetik a lányok, mint a többi fiút a suliból ...?(még nagy mértékben nálla nem tapasztaltam)
csak-e miatt nem merem:S
2010. nov. 16. 20:20
4/11 anonim válasza:
Ha megkérdezed, hogy ezt vagy azt az együttest, zenét kedveli-e, az nem nyomulás, nem égés, nem ciki. A válaszból le tudod szűrni, hogy bunkózik-e. Ha igen, akkor felejtős. Ha normálisan válaszol, el lehet kezdeni beszélgetni. Aztán majd kiderül, mi lesz belőle... Mindenesetre nem úgy állj neki, hogy ő lesz életed szerelme és már hallod az esküvői harangokat. Egyelőre az ismerkedésnél tartasz. Lehet, hogy csak ismerősöd lesz, lehet, hogy barátság fog kialakulni köztetek, lehet, hogy ennél akár több is, de ne éld bele magad semmibe, úgy nem ér csalódás.
2010. nov. 16. 20:31
5/11 A kérdező kommentje:
jó talán majd megmerem..majd jövőre..vagy azután most előb maradok abban, hogy figyelem a suliban. hátha rámnéz. : $
2010. nov. 16. 20:58
6/11 A kérdező kommentje:
csak mert olyan kis helyes feje van, de facebookon meg van egy képe ami fuck off-ot mutat.-_-
lehet ez csak a tinifiúkra jellemző keménykedési kényszer. :D
2010. nov. 16. 21:22
7/11 soma1492 válasza:
Csövi! Bocs ha ilyet írok de én 8 évet vártam azzal hogy egy lányt megszólítsak ez azt jelenti hogy e..basztam 8 évet most ugyan összejöttünk de gondold meg mennyi közös szép emlékünk maradt ki a 8 év alatt nagyon sok. Azt írod hogy talán majd jövőre, ha szexelni akarnál azt tanácsolnám hogy várj vele de éveket várni arra hogy megszólítsak valakit, szerintem ne kövesd el ugyanazt a hibát mint én! Mi a garancia arra hogy ha vársz egy évet akkor bejön a dolog. Szerintem vegyél egy nagy levegőt és hajrá! Ha nem jön össze akkor legalább tudod és nem kínlódol egy évig hanem rámehetsz a következő pasira és az összejöhet ami biztosabb mint várni egy csomót! Lehet bukta lesz de holnapután már senki nem fog emlékezni rá! Én ha megint kezdeném akkor nem várnék 8 évet az első nep megpróbálnám és ha elhajt akkor legalább tudnám és kész, de nem kínlódnék 8 évig tök feleslegesen!
2010. nov. 17. 00:15
8/11 anonim válasza:
Gimiben mit is tehetne a lány? Nézzél mindig a szemébe ha egymás közelébe kerültök. Tudnék hajtósabbat is ajánlani, de az kockázatos, lányoknak nem áll jól a nyomulás.
2010. nov. 20. 16:31
9/11 anonim válasza:
Ess pofára felfog rád figyelni
2010. nov. 20. 16:31
10/11 anonim válasza:
Szerintem az a normális hogy a pasi idősebb egy kicsit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!