Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok, milyen fiút tartanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok, milyen fiút tartanak, helyesnek, cukinak, aranyosnak, és jóképűnek?

Figyelt kérdés

Azt szeretném tudni, mi tetszik egy lánynak.

16 éves fiú vagyok. :)

Ilyenekre gondolok, jó dumálás, aki pl:. jól táncol, de most inkább ne keverjük bele a "belső" tulajdonságokat!!!

Mitől, helyes egy pasi?

Attól, hogy jól öltözik?

Mitől cuki egy pasi?

Attól, hogy egy szerencsétlen, átlagos, és szégyenlős, kicsit bunkó, attól lesz egy pasi cuki?

Mitől lesz egy pasi jóképű?

Mert ad magára, és rendesen megválogatja ruhatárát, és ápolt, festet hajú szőke kék szemű?

Cicafiú kategória hol kezdődik?

Emó, hajfestés..

Menyire megengedett, hogy egy fiú festi a haját?

Néha komolyan nem értem a lányokat, mi "jó" nektek?

Megmondom, "semmi"!

Mert, lehetek kedves, aranyos, ne mondja neki, hogy a belső számít.

Most nem a belső értékekre vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy egy pasiba, melyik külső tulajdonságába lehet beleszeretni.

2010. nov. 14. 21:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

hmm..hát nem is tudom azt látni kell. de azért nem ilyen túlbonyolított dolgokat képzelj el. egyszerűen csak ránézünk a cipődre, abból le lehet venni a stílusodat, és általában sok személyiségjellemvonásodat is. :) Ha egy lánynak tetszik a cipőd az már egy plussz pont.Ruhákban is szeretek olyan pulcsikat pl látni amik nekem is tetszenek.(csak persze fiú. :D)

remélem tudtam segyteni. :D

21:21

2010. nov. 15. 21:51
 12/20 anonim ***** válasza:
megint 21:21 igen egy kis mosoly nem pedig vigyorgás nagyon kellemes egy fiú arcán. főleg amikor neked szól. ;)
2010. nov. 15. 21:54
 13/20 anonim ***** válasza:
00:58 vagyok megint:) küldj egy privátot, mert nem tudok hova írni neked:)
2010. nov. 15. 23:02
 14/20 anonim ***** válasza:

Az a fiú,aki nem túlbunkó,aranyos megszólalásai vannak,bókol:D

emó smink körömfestés..nehogymáár:D

cuki attól h szép szeme van kb a haja is jóláll tehát jól áll neki:)

az h van benne egy két melír akármilyen szín az ok..dehogy full msára van festve már kezd nőies lenni.:D

minden fiú helyes,max rossz a stílusa sokmindent ki kell próbálni mig rájösz mi a jó neked..

attól h jól öltözködik.azért adjon magára ne tehénszaros ruhákba járjon,ne legyen büdös ápolt a körme ne legyen hosszú de ne rágja,a keze ne legyen érdes..és ne legyen bátortalan az a legrosszabb ha a lány kiakarja röhögni a fiú röhögjön először:D

minden lánynak más tetszik,mikor a szőke kék szem mikor a arna haj barna szem:Dsokaknak a vörös is dögös:D

cicafiúú? háát ha óránként bekeni az arcát testáplóval..kenegeti a kezét túl nyálas, és percenként nézegeti magát a tükörbee.kb.

attól lesz jóképű hogy ad magára, ha pattanásos próbálja eltűntetni,attól h a lányok használnak arckrémeket pattanás cuccokat egy fiúú is használhat..a szemöldököd ne legyen egybenőve..:'D

remélem segítettem..15/L:D

2010. nov. 17. 19:29
 15/20 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem az ún. cuki pasikat. Nekem az egy cuki pasi, akinek gyerekes, kisfiús arca van, gyerekes viselkedése van. Ez cuki, de nem férfias. Egy igazi férfi nem borotválja a mellkasát, a lábait, nem zavar az sem ha borostás. Nem festi a haját, nem foglalkoztatja különösen a ruhatára. Ezt nem arra értem, hogy legyen igénytelen, de ne töltsön órákat a ruháinak a kiválasztásával, a hajának beállításával. Valamint legyen tisztelettudó a nőkkel. De egyébként úgysem fogsz erre egyöntetű választ kapni, mivel mindenkinek más a jó pasi.
2010. nov. 17. 20:03
 16/20 anonim válasza:
vicces,kedves! ennyi!
2010. nov. 17. 21:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy kevés ilyen van, úgyhogy inkább álmodozom tovább, de nekem nagyon tetszik, ha egy pasinak karakteres az arca, főleg ha ezt ki is emeli (Lehet, hogy b*zis, de sztem nekik jól áll a férfi alapozó és bronzosító).

A haja ne legyen se túl hosszú, se túl rövid, hosszúságban kb. ilyen: [link]

A kávébarna színű hajat nagyon szeretem, de a színe igazából mindegy (csak a vörös nem tetszik), lehet festett is.

Az öltözködése legyen a laza és az elegáns között.

2013. júl. 23. 12:29
 18/20 anonim válasza:
Én pl szeretem a vicces,érzékeny fiúkat..akik természetesen emok mert ők olyan édesek :333
2016. aug. 29. 21:13
 19/20 anonim válasza:

Sztem (mivel emk vagyok) az emo fiúk jönnek be.

De ez előtt a korszak előtt, a kedves,vicces fiúk jöttek be,akik nem szekálnak senkit mert máshogy néz ki.

Pl dagi szegény lány,erre a pasi meg zsíreltávolítós kuponokat ad nekixd

Na meg aztán legyen őszinte, és segítőkész

(egyéntől függ) de sztem a magas fiúk a legjobbak.

2016. aug. 31. 18:13
 20/20 anonim válasza:

Szerintem az,hogy adjon magára,de ne csak azzal foglalkozzon,hogy minden egyes hajszálat a megfelelő szögbe igazítson.

Én személy szerint szeretem ha egy fiú felhőkarcoló. (Azért nem a 2m-es :P)

A ruházatát pedig szerintem ne a modtani divat szerint irányítsa. Oké,lehet pár cucca olyan ami divatos. Pl az a rapper sapi. De ne minden ruhája legyen olyan. Legyen benne egyediség. Szóval ha pl. rocker,akkor merjen felvenni bandás pólót. Vagy (ahogy én is szoktam xd) vegyen fel azt ami neki tetszik,és ne vegye feltétlenül figyelembe mád véleményét.

14/L (lehet azt fogjátok mondani,hogy egy 14 éves lány,hogy jön ide. De sokszor van olyan,hogy egy korombeli többet tud az életről mint egy 18 éves cicababa.)

2017. márc. 17. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!