Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smároltam egy lánnyal (kicsit több is volt, de szex nem), megadta a számát, de van barátja. Hívjam vagy írjak neki?
Elég rendes mennyiségű alkohol volt mindkettőnkben, csak azért nem volt szex, mert messze lakom a helytől ahol voltunk. Ő adta meg a számát. Engem annyira nem foglalkoztat, hogy megszerezzem, viszont szívesen buliznék vele máskor is.
Írjak neki SMS-t, vagy felhívjam, vagy hagyjam és majd összefutunk máskor is véletlenül?
Egyáltalán miért adta meg a számát, ha van barátja? Vagy lehet, hogy nem csak egy bulira tervezett velem?
24f
Bazz, ugyanebben a szituban vagyok, csak a csajnak nincs barátja. Nálunk a részegségem volt az oka, hogy nem jutottunk el az ágyig :D
Szerintem hívd fel, sokat nem veszíthetsz, max. qúrtok egy jót :D
Én a helyedben nem foglalkoznék olyan lánnyal, aki ilyeneket tesz, miközben barátja van!
Mi lesz akkor, ha esetleg összejösztök a későbbiekben?
Tudnál bízni benne???
De ha csak egy kis kufircra vágysz, akkor megteszi.
L/23
Biztos, hogy nem jönnék össze vele.
Bájdövéj, azóta beszéltem vele, meg buliztunk már együtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!