Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szingli emberek miért vannak fent Találka.hu-n?
Ego növelés? Talán, mert nem stabil a párkapcsolata? Vagy mert kíváncsi?
Más ötletek?
hát azért mert én ugy csinálom xD
énpl oltogatni megyek ilyen szexmániás idiótákat :D
A legtöbb,aberrált állat!
Sok emberke,hamis adatokkal,nem a saját fényképével,megpróbál egyet kufircolni,valami hülye fiatal pics@val.
Én kb. 2-szer voltam fent néhány napra. Mert észrevettem, hogy a párom meg az excsajok.hu-ra csorgatja a nyálát.
Máskor meg azért, mert nem vállalt fel mások előtt.
De én sose hazudtam ezeken a helyeken. Egyik esetben megírtam, hogy csak moziba akarok menni valakivel. Az első 3 jelentkező után elegem lett és töröltem magam. Másodjára több emberrel is leveleztem, mindegyiknek megmondtam, hogy foglalt vagyok és csak ismerkedem. Aztán 1-2 hét után innen is kiléptem, mert nem érdekelt senki a páromon kívül.
Amikor nagyon úgy érzem, hogy nem szeret, olyankor kerülök közel ahhoz a ponthoz, hogy akkor keressünk valakit aki még szépnek lát. Mert vannak ám pasik, akik sportot űznek abból, hogy porrá törjék a barátnőjük önbizalmát. Soha nem dícséri meg a külsőmet, soha nem mondja hogy szépnek talál. Hát ilyenek miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!