Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú, de nem ismerem, csak buszon rendszersen látom. Többször is álmodtam vele, midig várom, hogy lássam, fenn legyen a buszon. Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét? Vagy ez csak plátói?
Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 20:55
2/13 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, csak 1 lányról van szó, már baromirég szemezünk, igaz ritkán látom, de van vmi vonzalom közöttünk..1 helyen lakunk, és most épp azon morfondírozok megbökjem-e facebookon :DD
Am nem biztos h plátói .
3/13 anonim válasza:
zöld kabátot vegyél fel és tedd y-ba a két kezed ez a nemzetközi segítség kérés jele
4/13 Holdtündér válasza:
Odamehetnél hozzá beszélgetni.
5/13 A kérdező kommentje:
Légyszives normális válaszokat. Jó, de nem fura, hogy odamegyek hozzá, én, akit néha lát, de nem ismer és csak úgy elkezdek hozzá dumálni?Mit mondjak neki, vagy milyen indokkal szólítsam meg?
2010. nov. 13. 20:59
8/13 anonim válasza:
szemezgess vele, mosolyogj, és ha nem fordul el, menj oda hozzá, nem lesz gond!
9/13 anonim válasza:
Én ezek közül választanék:
Szia. Mindig ezzel a busszal jársz?
Szia. Rég láttalak :)
Szia.van kedved ismerkedni? Unalmas egyedül az út.
Szia. Te is xy-i vagy?
vagy nem tudom most ezek jutottak eszembe. :)
10/13 anonim válasza:
Mondd ezt neki:
-Szia, te is ezen a buszon utazol?
Nem, inkább kérdezd meg tőle, hogy van-e egy nővére, mert van egy idősebb lány aki hasonlít rá. Vagy egy erős fékezés után jegyezd meg, hogy milyen töketlen a buszsofőr. De ne legyél túl nyomulós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!