Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évekig kapcsolatban éltem, nemrég szakítottam és holnap újra randizni fogok. Mire figyeljek?
Nagyon izgulok, rég nem csináltam ilyet, főleg, hogy olyan pasiról van szó, akiért én eléggé odavagyok, közre is játszott ez a dolog a szakításomban, róla nem tudom, hogy mit érez. Hogyan viselkedjek? Titkoljam, hogy mennyire odáig vagyok, vagy mutassma ki valamennyire, esetleg mondjam el?
Én 23 L, Ő 27 F
LOL :D mekkora már! Nekem egy lány hónapok óta nem válaszol. Mindenki azt mondja, hagyjam. Aztán ni, csodák vannak :D
arra figyelj, hogy az exed hibáit ne az újban keresd. Arra hajlamosak vagytok.
Ja és a mérce!!! Attól mert esetleg egyből még nem jön be, adj neki több esélyt! Ilyenkor hajlamosak vagytok magasraugrasztani a mércét
háááát attól függ hogy ért véget :D
én 4 éve szerettem volna megbeszélni egy lánnyal olyat, amit akkor nem mertem (fiatalság, éretlenség...) de szó szerint elment előttem, majd mikor utánamentem, elfordult. Na ővele akkor se találkoznék ha ő lenne az utolsó a földön.
Aztán most 1 éve várok valakire, de elhanyagolt, fontosabb neki a munkája, ha bocsánatot kérne, találkoznék.
Szerintem ha egy pasi igazán szeretett, akkor csak egy másik szerelem irtja ki az előzőt.
Együtt vagyunk, több mint egy hónapja és hatalmas a szerelem.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!