Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy kivédjem azt a bizonyos kínos csendet?
Holnap találkozok egy sráccal akit már régóta ismerek de évek óta nem találkoztunk!már pár dolgot tudok róla mert msn-en beszéltünk de személyesen csak hnap fogunk találkozni!
Félek tőle, hogy nem lesz majd miről beszélgetni! Kérlek írjatok pár tippet amivel egy beszélgetést el lehet indítani és hogy ne legyen az a bizonyos kínos csend!
Gondolj meg mindenféle dolgot, amit ilyenkor meg tudsz jegyezni, majd folytasd, valami hozzáfűzésével.
Az sem baj, ha 1szer-2szer egy régebbi témát hozol föl, amiről már aznap beszéltetek, de ezt ne tedd meg sokszor, mert egy idő után furcsának fogsz látszódni:)
Én kb. 20 év után találkoztam egy lánnyal. Régen egy szót sem szóltunk egymáshoz.
Váltottunk pár levelet, találkoztunk és piszok jót beszélgettünk. 30 évnyi történetből van mit mesélni, de a kulcs az, hogy teljesen nyitottak voltunk mindketten.
Akkor van kínos csend, ha nem érdekel a másik, nincs mit kérdezned vagy nem mered megkérdezni. Már a levelezésben is többször írtam, hogy kérdezhet bármit.
ez engem is érdekelne.. miket hozhatok fel.. amiről hosszan lehet beszélni,esetleg nevetni is
De ne ilyen szarságokat írjatok hogy kedvenc film.. köszi
Egy kis időre leköti, ha megkérdezed: Mit tennél ha sok pénzed lenne?
Mialatt válaszol gondolkozhatsz egy hosszabb témán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!