Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek! Pontosan mit csináljak?
de ő már mondta nekem,hogy fontos vagyok a számára, meg ijenek, csak én féltem ezt mondani,ezért gondoltam,hogy na talán most itt az ideje. telefonon órákhosszát szoktunk beszélgetni :) Akkor ne mondjak én semmit? Hallgassak?
Még jöhetnek válaszok, mert hálás vagyok értük!
Ez akkora hülyeség hogy törvényszerű az első randin már csók...
Ez csak manapság szokás, hogy siessünk már siessünk már nananaaaa szeretlek hmmmmmmm. Közbe meg azt se tudod ki ő de már a csók megvolt.
Csak olyat tegyél meg ami Neked is tetszik és érzed hogy nem muszájból csinálod. Nekem csak a 2. randin volt csók. Ez nem zárja ki hogy nem lehet az elsőn csak ésszel mindent.
hú ez nálunk is így volt..... már az első randikon mondta, h fontos vagyok neki meg hasonlók..... én is azt mondtam, h teis nekem.... :)
nagyon féltem az első csóktól.... de azt nagyon elrontani nem lehet.... a nyelves csóknál meg elmondtam neki, h még senkivel nem smároltam és ne várjon nagy teljesítményt..... azóta megtanultam.. XD
6 hónapja együtt.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!