Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hosszú hajjal néztem ki jobban vagy röviddel?
Figyelt kérdés
[link] rövid haj
[link] hosszú haj
ja s jóképű vagyok télleg ,mert sokan mondják de én nem vagyok egy magabiztos ember.
2010. nov. 11. 22:55
11/23 anonim válasza:
Rövid hajjal *-* Nagyon ott vagy =D
De ha fényképezel,sose a hátad mögül jöjjön a fény!;)
15/L
12/23 anonim válasza:
Sztem tök mindegy neked, hogy milyen a hajad, a pofáddal kellene valamit kezdeni. Mondjuk egy télapó szakáll? :D
13/23 anonim válasza:
23:30 erről ebaszélek én is xD am kérdezőnek: Figyelj ne kezdj reménykedni azok a csajok akik itt azt írják hogy jó vagy meg ijenek ők is a te "szépség"szinteden mocorognak XD
14/23 anonim válasza:
23:31-esnek
23:30-as vagyok.
Pont ezt akartam írni én is:)
15/23 anonim válasza:
szerintem helyes vagy rövid hajjal! :)
17/23 anonim válasza:
A második képen úgy nézel ki, mint Ron Weasley...
18/23 anonim válasza:
rövid hajjal sokkal jobb, de azt nem állítanám, hogy nekem bejössz..
19/23 anonim válasza:
rövid hajjal férfiasabbnak,idősebbnek nézel ki:)
20/23 anonim válasza:
szerintem nem a hajaddal van a gond hanem a fejeddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!