Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy gyorsétteremben megtets...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy gyorsétteremben megtetszik a pultoslány, hogy hívjam el randira?

Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 11:29
1 2
 1/12 arbeitmachtfrei ***** válasza:
84%
Egy jobb állásajánlattal.
2010. nov. 11. 11:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy lenne-e kedve meginni valamit valamikor munka után. Hazakísérheted. Ez nem túl hosszú idő és ha csak külső jön be, de személyiségre mégsem, akkor legalább nem több órát kell feszengeni. Ha meg rendben van belsőleg is a lány, lehet újabb randit kérni.
2010. nov. 11. 11:46
 3/12 anonim válasza:
:D tettem már ilyet. megkérdeztem mikor végez és visszamentem akkorra. olyan mint az összes többi helyen. sőt álltalában ha fiatal a pultoslány jó fej is mert talpraesett
2010. nov. 11. 12:05
 4/12 anonim válasza:
Egy Sajtburgert, egy Nagy Kólát és egy Randit szeretnék.
2010. nov. 11. 12:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Kérj tőle számlát, majd hosszas vizslatás után mond, hogy nem stimmel, hiányzik valami. A kérdése után mond: a telefonszámod. 3 reakció van: lebunkóz, más számát adja meg, nyertél.
2010. nov. 11. 12:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Jártam úgy régen, hogy egy pizzériában megkérdeztem a lányt, hogy meddig vannak nyitva, mert a haverommal még visszajönnénk. Vidéki nagyvárosban voltunk és éhesek.

Pár óra után esett le, hogy ketten álltunk a két pincérlánnyal szemben... Tetszettek is. Véletlenül randira hívtam/hívtuk őket, de mégsem tudtunk visszamenni.

Tehát a fenti javaslatok közül bármelyik jó, érteni fogja.

2010. nov. 11. 13:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem valami eredetit kell kitalálnod, mert lehet hogy te leszel aznap a 20. aki randit akar majd kérni tőle.
2010. nov. 11. 13:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Nehogy valami nagyon eredeti akarj kitalálni! Nem úgy fog történni, ahogy megtervezed és erőltetett lesz az egész.

Annak sincs sok esélye, hogy már sorszámot kell kérned az aznapi randira.

Hasonló esetben max. fél percet adok magamnak a szöveg kitalálására. Amíg ketten állnak előttem, addig csak a sajtburgerre koncentrálnék. Aztán vagy kitalálok valamit vagy nem. Ha tetszel a lánynak, akkor úgyis igent mond.

2010. nov. 11. 14:47
 9/12 anonim ***** válasza:
11-11 ,Szóval az utolsó válasz a legjobb, ha rágörcsölsz nem jó, spontán térj rá a dologra és kész, ha vonzó a személyiséged sikerülni fog.
2010. nov. 18. 13:14
 10/12 bary79 válasza:
-Segíthetek?
2010. nov. 25. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!