Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem álmaim párjával, de nem hajlandó lépni, miért?
Elég furcsa viselkedés ez egy férfi részéről is, pláne 3 hónap után. Azt javaslom üljetek le beszélgetni komolyan és kérdezz rá, hogy akkor most mi is a nagy helyzet, illetve ő hogy gondolja a dolgokat.
Nagyon ne háborodj fel azokon a válaszokon akik szerint meleg a pasas, mert könnyen előfordulhat, csók ide vagy oda. A homoszexualitásnak is vannak fázisai, nem tudhatod hol tart benne, illetve vannak olyan homoszexuális férfiak, akiknek felesége és gyermeke is van. Szóval elég változatos a világ, ne zárj ki minden eshetőséget, de a legcélszerűbb ha nem tőlünk, hanem a pasastól kérdezed meg hogy mi van.
Annyira el vagyok bizonytalanodva. Tegnap nála akartam aludni, amiből az lett, hogy végülis nálam kötöttünk ki. Persze megint nem volt semmi, átölelt és úgy aludt el, hogy mindketten le voltunk vetkőzve, én meg hallgathattam a szuszogását vagy két órán keresztül, amig végre nekem is sikerült.
Kezdem úgy érezni, hogy csak kihasznál.
"Lehet hogy kicsi a farka "
Jesszusom, te most miről beszélsz?
hát 2 féle lehetőség van.az egyik,h nem áll fel neki,a másik meg,h mástól kapja meg azt amit te akarsz neki adni.
másztál már rá kicsit komolyabban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!