Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy járművön egyszer csak megpillantanád álmaid nőjét alig egy karnyújtásnyira tőled mit tennél, mit mondanál neki, hogy elérd, hogy legyen folytatás?
Biztos nem azt, hogy gyere hozzám közelebb, engedd, hogy elérjelek téged!
Egyébként ezzel a kérdéssel nőzéshez szeretnél tanácsot??
Gondolom most a külsőre gondoltál az álmaid nője alatt...
Egyébként bármit lehet mondani neki, vagy tetszik vagy nem. Van akinél elég csak telefonszámot kérni vagy mondani, van aki szerencsés és olyan helyzetbe kerül, hogy lesz alkalom a kommunikációra stb...
Beszélgetni kell. De ha nincs helyzet, tudni fogja mit akarsz tőle és vagy tetszik neki vagy nem.
kérdezd meg mennyi az idő
mondd hogy otthonhagytad a mobilodat
aztán azt, hogy merrefelé mész
elkísérhetlek e
aztán hogy van e kedved moziba jönni velem valamikor
végül, hogy mi a telszámod
-Szia!Kérdezhetek valamit?-Szia!Igen.-Annyiféle jegy van itt,vonal jegy,meg szakasz jegy,melyiket kell kilyukasztanom,ha ide,meg ide megyek?-Bocs a kérdésért,de 10 éve nem ültem villamoson.
Ez a múltkor történt velem,amikor szervizben volt a kocsim.
Elnevetgéltem vele kicsit aztán rohantam tovább.
Én próbálkoztam már utcai ill. tömegközlekedési leszólítással. Nagyon udvariasan, könnyeden, figyelmesen, frappánsan, nem erőltetetten vagy bunkó nyomulós módon.
A tapasztalat az, hogy az efféle ismerkedési módszer sikeressége 0%. A nők egyszerűen nem szeretnek utcán, tömegközlekedési cuccon ismerkedni, még akkor is ha más alkalommal vagy más helyen szimpatikus lennél neki és órákig csevegnétek stb.
Volt hogy olyat szólítottam le, aki engem is megnézett előtte érdeklődve, kicsit kacéran, de az ő válasza is az volt jajbocsisietekneharagudjdekösziazértaranyosvagy volt.
Szóval ha nem akarsz sok felesleges nem-et hallani, meg beégni egy busznyi fültanú előtt, akkor ne strapáld magad ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!