Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alakulhat ki a facebookon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alakulhat ki a facebookon szerelem?

Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 00:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de veszélyes. És hidd el a valóságban sokkal jobb, már ha létezik egyáltalán ez az érzés.
2010. nov. 11. 00:21
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Facebook mánia.. komolyan idegesítö már.. azon kívül nincs élet mi?
2010. nov. 11. 00:23
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon szerelem? lol
2010. nov. 11. 00:23
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
ne haragudj, de ez kb olyan mint a wow-ban a csajozás/pasizás. Nem mondom, hogy nem alakulhat ki, mert ki alakulhat, ha csak példának veszem az egyik haveromat meg a barátnőjét, wow-on ismerkedtek meg és közél fél éve együtt vannak mondjuk ez annak is köszönhető h fél órára laknak egymástól
2010. nov. 11. 00:28
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Sokat beszélgettek,megnézed képen, és azt mondod rá, hogy oké ez helyes aranyos stb akkor miért ne? Vagyis talán ez még nem szerelem... hanem csak kölcsönös szimpátia.. Szerintem találkozzatok minél hamarabb! Majd élőben derül ki hogy mi is ez ...
2010. nov. 11. 00:31
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Én ott ismertem meg a barátom....most is járunk;) Már fél éve....
2010. nov. 11. 01:05
 7/21 anonim ***** válasza:
ha találkozol vele, akkor mindenképpen:D
2010. nov. 11. 07:00
 8/21 anonim ***** válasza:
Facebookon h alakulna ki a szerelem? Alapjáraton teljesen értelmetlen a kérdés. Nem attól fog kialakulni benned a szerelem mert meglátod h helyes, vagy meglátod miket ír ki. Személyes találkozás, kapcsolat, beszélgetés nélkül ez sosem fog kialakulni. Az más dolog h neten, esetleg pont facebookon ismersz meg valakit aki tetszik..
2010. nov. 11. 10:25
 9/21 anonim ***** válasza:
Nézdmeg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=F2n8Ma7y4-I&feature=player_em.. Megéri megnézni ;)
2010. nov. 11. 17:20
 10/21 anonim ***** válasza:
hát ez igenjó videó hallod-e!!!!!!!!!!!!!!! :D most tudom h ez nem igazi személyekről szóló videó, demost gondoljatok bele.. igaz is lehetne! sőt már valszeg meg is történt :P
2010. nov. 12. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!