Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok, ha egy szép lány odamenne az utcán/ buszon hozzátok, ismerkedés céljából?
na akkor elmondom hogyan tervezem: odamegyek a pasihoz,akivel párszor szemeztünk a buszon mondjuk. "Szia,xy vagyok (bemutatkozom neki.)" Ne haragudj,hogy igy ismeretlenül megszólitalak,de nagyon szimpatikus vagy nekem.Van kedved beszélgetni mondjuk egy tea mellett? "
a névjegy lehet mégsem jó 5let, inkább várjam meg mig elkéri a számom?
Olyan mulyák a pasik,hiába szemezek velük,nem jönnek oda hozzám nyilt terepen. Mért vagytok ilyen félénkek? Ez olyan rossz mert igy a nőnek kell felvenni a kesztyűt :( az kizárt hogy nem tetszem nekik,mert egyrész jól nézek ki,másrészt meg ha szemez velem,akkor tuti bejövök neki,nem?
Utolsó hozzászóló vagyok.
Magamból kiindulva:
Jó a kártya ötlet, mert ha nem tetszel, akkor írok egy e-mail vagy SMS-t, hogy köszönöm, de nem. Neked sem fáj annyira és nekem sem kell azonnal válaszolnom.
Szerintem egy "Szia, ezt neked hoztam elég". Ha annyit írsz a hátoldalra, hogy délután teázhatnánk, akkor megvan az aznapi programod, ha tetszel neki.
A természet egyensúlyra törekszik. A szép lányokat nehezebb leszólítani, mert nagyobb a pofára esés valószínűsége.
Meglepődnék, de örülnék neki.
Ilyen még soha nem fordult elő velem.
Egyszer szólított le csaj, mellette ültem a buszon és azt kérdezte hogy hol a kórház:D elmagyaráztam neki és kész:D
Nem ismerkedési célból kérdezte mert különben megkért volna rá hogy kísérjem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!