Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha egy pasi túllép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy pasi túllép rajtatok, mert elhajtottátok, és látjátok hogy mással összejött, ti pedig egyedülállóak maradtatok továbbrais, milyen érzés?

Figyelt kérdés
de kitartó volt a pasi stb., ti húztátok hónapokig a dolgot, még őszinte vallomással is meglepett, de nem engedtetek
2010. nov. 10. 12:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Másfél éve vagyok egyedül, mert nem találok olyan pasit, aki megfelelne az ízlésemnek, és én is neki. Nem egy pasit hajtottam el, mert egyik sem érdekelt. Mért sírnám őket vissza (attól függetlenül. hogy van-e most nőjük, vagy sincs)? Ha akkor se felelt meg nekem arra, hogy a párom legyen, akkor fél év alatt miért változott volna ez meg? (Nálam az ilyesmi nem szokott ingadozni.)
2011. máj. 25. 17:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Én értem, legalábbis azt hiszem tudom, mire gondolsz, kérdező.

Nekem volt egy olyan pasi a környezetembe, aki hónapokig udvarolt kitartóan, de nem engedtem, pedig nagyon kedves, intelligens férfi volt, de volt néhány olyan dolog, ami miatt nemet kellett, hogy mondjak neki, mert nem lett volna jövője a kapcsolatunknak.

Először is, neki van már két gyereke, és nem akar többet, nekem még nincs, tehát eleve a komoly kapcsolat kizárva, nekem csak szexre nem kellett.

Másodszor meg dohányzott. Sokat gondolkoztam rajta, tudnám-e tolerálni ezt egy férfiban, de rá kellett jönnöm, hogy nem. Így bármennyire is megértettük egymást, nem lett belőle semmi. Pedig nagyon jó lett volna, ha mindezek nem lettek volna. (a gyerekei, dohányzás)

Azóta nem láttam őt nővel, de ha látnám, hogy van már barátnője, míg én egyedül vagyok, biztosan rosszul esne, de annak örülnék, hogy boldog, csak annak nem, hogy én egyedül vagyok. Tehát egyfajta önsajnálatot éreznék inkább, hogy már biztosan nem fog udvarolni nekem, meg hogy milyen szerencsétlenül jártam, itt volt egy jó pasi, azonban olyan "szépséghibákkal", amik miatt még sem tudtam elfogadni.

2011. máj. 25. 17:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Hogy a másik oldalt is halljátok. Olyankor nincs gáz ha szép finoman leállítják az embert, de amikor hülyét csinálnak belőle és adják alá a lovat. Nah az rossz mikor azt érzi ebből lesz valami utána meg jégre teszik az embert, akkor van egy kis bosszú íze is a dolognak a férfi részéről(találtam nálad jobbat)...

Egyet mondjatok meg!(Előre is köszi)

Nem értem miért nem lehet ezt letisztázni és nem adni a kamujeleket vagy jó ha mindig körbevesznek, mert most én is így jártam, de továbbléptem... Utána meg jön nektek a kopp...

2011. máj. 25. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!