Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek a helyembe, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe, mit tanácsoltok? (randi)

Figyelt kérdés

Azt hiszem szerelmes vagyok egy lányba, akivel egy társaságba járunk fél éve. Nagyon rég voltam szerelmes, de sokszor gondolok rá és zavar, ha más fiúk társaságában látom.

Gondoltam elhívom korcsolyázni, de nem akarok rámenős lenni, mivel még soha nem találkoztunk kettesbe. Attól is tartok, hogy esetleg nem valódiak az érzelmeim és nem akarok játszani vele.

23/F

tegnap 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Aki nem mer nem nyer.
tegnap 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

elhívnám

és majd kiderül mi lesz belőle

ne legyél McFly :D

tegnap 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el randira, aztán később majd korcsolyázni, ha tud és szereti.
tegnap 19:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne! A kori elsőre nem nyerő. Hideg van, sérülésveszélyes, tömeg van,...
tegnap 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!