Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gesztusokból làtszik hogy a "férfi töri magàt" érted ismerkedéskor?
Jelen akar lenni.
Ha pl jelzem nem tudok vele lenni mert melo után intéznem kell ezt azt akkor meglepiből értem jön a munkahelyemre es elvisz.
Vagy pl mikor rácsaptam az ajtót az ujjamra es a gyk-n kérdeztem errol, totálisan kiakadt hogy nem őt hívom fel azonnal elsőként ha baj er.
Számtalanszor erősít hogy de itt vagyok neked, de számíts rám, kérj bármit, rendelkezz velem:)
Vagy ha elkeseredek hogy lehetetlen megjavítani ezt vagy azt, mélyen a szemembe néz és azt mondja Mindent meglehet csinálni. Mindent.
Spha nem az online csetem van rajta csak meloban de ott is inkább videocseten, de ha vmi vicc poen megy is a kollegákkal velem osztja meg, teljesen beavat és visz az életébe, és megkönnyíti az én életem.
Állandóan szerepet vállal az életemben. Jelen van abban. Kapcsolódik hozzám
Folyt
Ja es nem úgy mint a másik aki pl 300 km ről ismerkedik velem és hisztizik hogy miért nem megyek már a köztes városba találkozni vele(jeleztem hogy max vonatra van pénzem én ugy nem indulok neki 150 km-eknek..)erre meg azt mondja kifogás csak állandóan.
És balhézik veszekszik.
A másik meg ha azt mondom nekem nem jó a tali, akkor odajön a munkahelyemre..
És soha nem hisztizik, hanem tesz.
Vagy pl nem érek rá késésben vavyok rohanok a melóba elaludtam.
"Dehát azért vagyok itt hogy elvigyelek;)"
...
"jelzem nem tudok vele lenni mert melo után intéznem kell ezt azt akkor meglepiből értem jön a munkahelyemre es elvisz."
Ez inkább creepy, kivéve, ha neked az a lényeg, hogy a pasi csicskuljon és fuvarozza a fenekedet ide-oda.
"Vagy pl nem érek rá késésben vavyok rohanok a melóba elaludtam.
"Dehát azért vagyok itt hogy elvigyelek;)" "
Mondom én, csóró macának autós szolga kell.
- látom rajta, hogy készül a randikra (igényes öltözet, rendben tartott haj, kellemes illat)
- nem engedi, hogy fizessek első randin
- kipuhatolja, hogy milyen randihelyszín lenne nekem alkalmas / szimpatikus a következő randihoz (ált. előkerül az, hogy nincs autóm és tömegközlekedéssel utazok Bp-n, meg kb. milyen csomóponthoz lakom közel... akkor úgy szervezi, hogy viszonylag könnyen hazajuthassak)
- küld nekem cikkeket, mémeket, videókat, amikről úgy gondolja, érdekelhet engem
ami meg nem ismerkedés: azonnal hajlandó jönni, ha tud, ha vészhelyzet van (egyszer pl. kizártam magam az udvarra, akkor azonnal indult értem, hogy segít)
ez a kedvencem
"- kipuhatolja, hogy milyen randihelyszín lenne nekem alkalmas / szimpatikus a következő randihoz (ált. előkerül az, hogy nincs autóm és tömegközlekedéssel utazok Bp-n, meg kb. milyen csomóponthoz lakom közel... akkor úgy szervezi, hogy viszonylag könnyen hazajuthassak)"
wow, és ehhez értelem is kell, ami meg nem igazán szokott előfordulni sokaknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!