Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen gesztusokból làtszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gesztusokból làtszik hogy a "férfi töri magàt" érted ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
dec. 29. 19:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Vasalt ing, új gatya. Zsír új Wunderbaum az autóban.
dec. 29. 19:14
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

Jelen akar lenni.

Ha pl jelzem nem tudok vele lenni mert melo után intéznem kell ezt azt akkor meglepiből értem jön a munkahelyemre es elvisz.

Vagy pl mikor rácsaptam az ajtót az ujjamra es a gyk-n kérdeztem errol, totálisan kiakadt hogy nem őt hívom fel azonnal elsőként ha baj er.

Számtalanszor erősít hogy de itt vagyok neked, de számíts rám, kérj bármit, rendelkezz velem:)

Vagy ha elkeseredek hogy lehetetlen megjavítani ezt vagy azt, mélyen a szemembe néz és azt mondja Mindent meglehet csinálni. Mindent.

Spha nem az online csetem van rajta csak meloban de ott is inkább videocseten, de ha vmi vicc poen megy is a kollegákkal velem osztja meg, teljesen beavat és visz az életébe, és megkönnyíti az én életem.

Állandóan szerepet vállal az életemben. Jelen van abban. Kapcsolódik hozzám

dec. 29. 19:16
 3/11 anonim ***** válasza:
61%

Folyt

Ja es nem úgy mint a másik aki pl 300 km ről ismerkedik velem és hisztizik hogy miért nem megyek már a köztes városba találkozni vele(jeleztem hogy max vonatra van pénzem én ugy nem indulok neki 150 km-eknek..)erre meg azt mondja kifogás csak állandóan.

És balhézik veszekszik.

A másik meg ha azt mondom nekem nem jó a tali, akkor odajön a munkahelyemre..

És soha nem hisztizik, hanem tesz.

Vagy pl nem érek rá késésben vavyok rohanok a melóba elaludtam.

"Dehát azért vagyok itt hogy elvigyelek;)"

...

dec. 29. 19:20
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
2-vel egyetértek. Tetszik.
dec. 29. 19:31
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
Azon hogy több évig próbálkozik
dec. 29. 20:05
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

"jelzem nem tudok vele lenni mert melo után intéznem kell ezt azt akkor meglepiből értem jön a munkahelyemre es elvisz."

Ez inkább creepy, kivéve, ha neked az a lényeg, hogy a pasi csicskuljon és fuvarozza a fenekedet ide-oda.

tegnapelőtt 05:39
 7/11 anonim ***** válasza:
68%

"Vagy pl nem érek rá késésben vavyok rohanok a melóba elaludtam.

"Dehát azért vagyok itt hogy elvigyelek;)" "

Mondom én, csóró macának autós szolga kell.

tegnapelőtt 05:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

- látom rajta, hogy készül a randikra (igényes öltözet, rendben tartott haj, kellemes illat)

- nem engedi, hogy fizessek első randin

- kipuhatolja, hogy milyen randihelyszín lenne nekem alkalmas / szimpatikus a következő randihoz (ált. előkerül az, hogy nincs autóm és tömegközlekedéssel utazok Bp-n, meg kb. milyen csomóponthoz lakom közel... akkor úgy szervezi, hogy viszonylag könnyen hazajuthassak)

- küld nekem cikkeket, mémeket, videókat, amikről úgy gondolja, érdekelhet engem

ami meg nem ismerkedés: azonnal hajlandó jönni, ha tud, ha vészhelyzet van (egyszer pl. kizártam magam az udvarra, akkor azonnal indult értem, hogy segít)

tegnapelőtt 13:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

ez a kedvencem

"- kipuhatolja, hogy milyen randihelyszín lenne nekem alkalmas / szimpatikus a következő randihoz (ált. előkerül az, hogy nincs autóm és tömegközlekedéssel utazok Bp-n, meg kb. milyen csomóponthoz lakom közel... akkor úgy szervezi, hogy viszonylag könnyen hazajuthassak)"

wow, és ehhez értelem is kell, ami meg nem igazán szokott előfordulni sokaknál

tegnapelőtt 16:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Figyeli minden szavamat, abból már össze tudja rakni a következő randit, ami mindkettőnk számára élményt nyújt.
tegnapelőtt 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!