Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így milyen ajándékot vegyek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így milyen ajándékot vegyek neki?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal már kb. 1 hónapja. Elvagyunk, jól kijövünk, sokat találkozunk stb..

Van egy ferde gyanúm, hogy van/vannak még más/ok is rajtam kívűl a pakliban jelenleg. Így annyira komolyra nem veszem a dolgot. De szegény sorsú, nagyon sok olyat megélt amit a normális emberek nem (örökbefogadott, rossz körülmények között nőtt fel stb..) szóval megsajnáltam így szeretnék venni neki valamit karácsonyra. Tudom elmúlt már de ez idő alatt a családjával volt.

Az a baj nagyon fogalmam sincs mit kellene vennem neki. Max 10 ezer forintig gondoltam a fentebbi ok miatt.

Nemrég költözött albérletbe szóval valami olyasmi kellene aminek hasznát venné. Egyedül azt tudom, hogy hajszárítója nincs, szóval egyenlőre ennyi az össz tippem.

De akárkinek bármi ötlete van szívesen fogadom.

tegnap 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
DM utalványt.
tegnap 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért ne vegyél neki ajándékot, mert sajnálod.

(Amúgy a drogériás utalvány szerintem is jó ötlet)

tegnap 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy hónap alatt nem sikerült tisztázni, hogy hogyan is álltok, akkor szerintem hagyd...
tegnap 19:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyjából sikerült tisztáznunk. Ő akarja, én pedig még nem vagyok még 100%-ig biztos a dologban… De mivel ahogy eddig leszűrtem ő mindig instant fejest ugrott minden kapcsolatba ami azért nem nagy előny ezért is van nemi jópár pár hónapos kapcsolta.

Mindegy már, én ilyen vagyok… ha megsajnálok valakit akkor szeretnék neki egy minimális boldogságot okozni akármi is a vége.

tegnap 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a "kettőtökbe ugrott fejes" sikeresebb lesz, mint az eddigiek. Próba nélkül sosem tudod meg, szóval engem csak ez nem tartana vissza. Ha ő akarja, akkor viszont lehet, hogy a gyanúd alaptalan, nem?

Ha örömöt szeretnél neki okozni, és ráadásul ő teljesen nyitott irányodban (és nincsenek mások a pakliban), én megvenném neki a hajszárítót, vagy egy olyan bolti utalványt, ahol van olyan hajszárító, amilyet szeretne. Gondolom, a DM-ben nem lehet kapni ilyesmit. Persze azt sem tudom, mennyibe kerül manapság egy hajszárító.

tegnap 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!