Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megtanulni kommunikàlni a férfiakkal?
Mennyi idős vagy és mióta van így?
Baráti téren is így van?
27
Baràtokkal tudok beszélni az teljesen màs
Próbálj meg minden játszmázást mellőzve önmagadat lenni.. Két ember között vagy működik zökkenőmentesen a kommunikáció vagy nem.. ha már azon kell agyalni, hogy jaj mit mondjak, jaj ilyen legyek vagy olyan, akkor nem igazán hiszem, hogy pont ezzel az emberrel kellene kapcsolat..
Nekem sem megy akárkivel a kommunikáció rendesen, csak azzal akivel van összhang.
Próbálj barátként hozzájuk állni. Ne arra gondolj, hogy hú, ezzel most nekem lehet, hogy járnom kéne, hanem hogy beszélgessetek valamiről, ismerd meg, viccelődjetek, stb. Aztán majd alakul. Kapcsolat is úgy tud igazán jó lenni, ha a másik jó barát is egyben. (Nekem is, a lány, aki iránt érezni kezdtem, előbb a barátom volt.)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!