Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék megtanulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megtanulni kommunikàlni a férfiakkal?

Figyelt kérdés
Nem tudok velük beszélgetni főleg ha még tetszik is. Zavarba jövök leblokkolok. Nem tudom őket bíztatni ismerkedéskor.
ma 07:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Mennyi idős vagy és mióta van így?

Baráti téren is így van?

ma 07:39
 2/13 A kérdező kommentje:

27

Baràtokkal tudok beszélni az teljesen màs

ma 07:41
 3/13 anonim ***** válasza:

Mi a gond?

Szerintem nagyon ráfeszülsz

ma 07:44
 4/13 A kérdező kommentje:
Biztos így van de hogy ne feszüljek rà?
ma 07:54
 5/13 anonim ***** válasza:
24%
Mielőtt egyesek belöknél a sok károsító dolgot, hogy pia meg stb, most írom, hogy önfejlesztés, gyakorlás jó lehet.
ma 07:58
 6/13 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

Próbálj meg minden játszmázást mellőzve önmagadat lenni.. Két ember között vagy működik zökkenőmentesen a kommunikáció vagy nem.. ha már azon kell agyalni, hogy jaj mit mondjak, jaj ilyen legyek vagy olyan, akkor nem igazán hiszem, hogy pont ezzel az emberrel kellene kapcsolat..

Nekem sem megy akárkivel a kommunikáció rendesen, csak azzal akivel van összhang.

ma 08:02
 7/13 anonim ***** válasza:

Próbálj barátként hozzájuk állni. Ne arra gondolj, hogy hú, ezzel most nekem lehet, hogy járnom kéne, hanem hogy beszélgessetek valamiről, ismerd meg, viccelődjetek, stb. Aztán majd alakul. Kapcsolat is úgy tud igazán jó lenni, ha a másik jó barát is egyben. (Nekem is, a lány, aki iránt érezni kezdtem, előbb a barátom volt.)

F

ma 08:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Sok idősebb pasi is ilyen félénk ilyen 40 körüliek.
ma 08:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorold.
ma 09:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Hol akad el a beszélgetés? Nem lehet, hogy túl sokat vársz magadtól? Egyébként nekem is meg kellett tanulni a semmiről is beszélni, meg kicsit talpraesettebbnek lenni. Ez sima ügy, nem olyan nehéz dolog, nekem például az is segített, hogy van 3-4 féle taktikám, amiből azért be lehet dobni valamit.
ma 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!