Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy bezártam a profilom ?
Figyelt kérdés
A lényeg régóta van egy külföldi szeretőm. Ez nem is baj, csak, amióta meghízott, bár igazából sztm jót tett neki , mert amúgyis vékony volt 180 cm 70 kg, most 92. Szóval azóta nem hajlandó magát se képen, se webcamerán megmutatni, mikor beszélünk, mert " nem szeretné az imázsat elrontani. Már szóltam előtte , hogy szeretném , ha ezen változtatna, mert engem nem érdekel az imázsa, hiányzik és szeretném látni , mint ahogy Ő is szokott engem. Mondtam neki, ha ez folytatódik, egyszerűen bezárom a régi profiljaim és többet nem talál meg. 1 éve játssza ezt és ma tényleg töröltem magam mindenhonnan. Korrekt voltam vagy sem?
Már az gerinctelen, ha valakinek szeretője van, a többi onnan nem lényeges. Innen kezdve az illető nem ember a szememben, hanem egy féreg.
dec. 24. 19:50
2/15 A kérdező kommentje:
1. Aki 2000 km-re él tőled azt mégis hogyan neveznéd ?! A párodnak ?! 😆 "Ne röhögtesd ki magad kérlek az együgyű , óvodás sértődéssel. Kösz....A kérdés nem az én minősítésemre irányult. Egyébként pedig,bár semmi közöd hozzá, mindketten függetlenek vagyunk.
dec. 24. 20:02
3/15 anonim válasza:
Aki 2000km-re van tőlem, nem tartok fenn vele párkapcsolatot.
Sajnos az alapvető kapcsolatkezelési szabályokkal sem vagy tisztában, így az, miképp bánsz a szeretőddel, csak a rossz és rosszabb megoldás közötti difi lehet.
Ha meg a kommentelőnek nincs köze hozzá, ne tegyél fel kérdést
dec. 24. 20:07
4/15 A kérdező kommentje:
3.
1. Nem tartok fent vele párkapcsolatot.
2. Nagyon ráérsz.... Senki nem kérte, hogy ide kommentelj.
3. Azért, mert te nem tartasz kapcsolatot 2000 km-re élő emberekkel, attól még mások ihen, csak mi ezt veled ellentétben nem párkapcsolatnak hívjuk , szimplán szeretőnek
4. Nincs olyan , hogy kapcsolatkezelési szabály, max a te alternatív világodban
dec. 24. 20:19
5/15 anonim válasza:
Hogy értelmes válasz is legyen itt, ne csak fikázás, szerintem jelezted neki időben és egyértelműen mire számíthat.Ha ezt lesz.rta, akkor magára vessen. Találkozni sem találkozott volna, mert meghízott ??????? Érdekes gondolat.
dec. 24. 20:25
6/15 anonim válasza:
#4 ha ennyire jól tudod a válaszokat, akkor miért is írtad ki és kéred noname emberek véleményét?
Ha meg azt kéred, akkor fogadd is el, hogy lesznek olyanok, akik véleménye nem egyezik a tieddel.
dec. 24. 20:27
7/15 A kérdező kommentje:
5 db válasz van, abból konkrétan csak a 6. válaszolt a feltett kérdésre, a többi halandzsázik minden másról. Most tényleg ennyire unatkozik litt mindenki ?!
dec. 24. 20:33
8/15 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Érdekes itt megkérdezni? A te döntésed, a te életed. Van akinek fontos a kép. Nekem mondjuk nagyon fontos, de sose dobnék ki senkit emiatt. Ha úgy érzed, hogy elég volt ebből a kapcsolatból, akkor jó döntés, ha csak a kép a probléma, akkor biztos nem jó döntés. Szerintem e kettő dolog közt nem tudsz te sem különbséget tenni. Majd kiderül. Ha mégis fontosabb a partner, mint a képe, akkor keresed.
dec. 24. 20:53
9/15 A kérdező kommentje:
8. Nekem abból ban elegem, hogy egyoldalú elvárásai vannak...ő mindig látni akar, de én nem láthatom. A probléma ez. És nincs az a magyarázat, amivel normális körülmények között kibújhatna ezalól
dec. 24. 20:57
10/15 anonim válasza:
Akkor belőle van eleged. Hogy ez mire vezet és merre visz nem most dől el. Amúgy jól nézel ki?:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!