Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok és duci. Ettől függetlenül lehet barátnőm?
Illetve tudom hogy lehet de....Tényleg van olyan csaj aki nem nézi a külsőt? Mert én még nem találkoztam vele.
Pls írjatok hogy mit kéne tennem (a diétán kívűl) azért hogy legyen barátnőm,legyek vicces,kedves vagy?!
akkor reménykedj abban, h találsz ilyen embert, amikor megbizonyosodtál róla, h neked is tökmindegy h mennyire szakállas egy csaj, és h 200 kg fölött van a testsúlya
gondolkozz:)
olyan ember nincs aki ne nézné a külsőt soha.. emellett viszont sok dolog fontos
A diéta ne hiánydiéta legyen! Fejlődnöd kell, és ez kritikus időpont.
Ahogy serdülsz, valószínűleg szépen fogyni fogsz - már, ha nem falsz veszettül. Sportolj valamit: amit szeretsz és tudsz. Itt is vannak erről cikkek.
A lányok egy része pedig szereti a mackókat. A vicces, kedves mackókat még jobban (de ne magadon viccelődj, és ne is a társaidon).
Látni fogod rajtuk...
CSak abból indulj ki, hogy egy duci pasinak sokkal több nője van, mint egy duci nőnek pasija.
Figyelj azért oda magadra, de vannak akik a mackósabb pasikat szeretik... persze azért ne legyél 200 kilós, adj magadra, légy ápolt, öltözz ízlésesen és nem lesz probléma...
A duciság ellen még most tégy, amíg tehetsz..
Én lány vagyok, midig lázadtam ha mondták hogy figyeljek magamra, bánatevő lettem, most meg vagyok 23 évesen 90 kiló és sajnos a pasik nem tolonganak értem.
Mindezt egybevetve azt mondom, aki szeret, szeret 60 kilósan és 90 kilósan is..
Nem az volt a kérdése, hogy lesz-e bombanője, hanem barátnője!!
A 2 messze nem ugyanaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!