Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerted meg a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerted meg a legtöbb kapcsolatod (vagy ha esetleg egy volt akkor őt)?

Figyelt kérdés

dec. 11. 15:40
A kérdező szavazást indított:
Munkahelyen
Iskolában/tanfolyamon
Szórakozóhelyen/Fesztiválon
Interneten
Utcán/tömegközlekedésen/plázában
Szülők/barátok bemutatása által
Nyaralás alkalmával utastársként vagy más településen/országban
Egyéb, leírom
32 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
Lemaradt a "hobbimnak köszönhetően" opció
dec. 11. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Egyik szülőm ismerte már, és jóban voltak. Először semmi sem volt, aztán egyszer találkoztunk mint ismerősök véletlenül egy családi ünnepségen és beszélgetni kezdtünk, így indult, ma meg a férjem. :)
dec. 11. 16:04
 3/9 anonim ***** válasza:
13%

Még tinikorbol.

Felnotten igazán komoly kapcsolataim csak olyanokkal lettek akiket ismertem korabbrol volt már egy rakat élményünk gyerekkorból meg ilyenek.

Idegenekkel nekem soha nem lett mély értelmes kapcsolatom.

dec. 11. 17:51
 4/9 mikeXxX ***** válasza:
41%
Üzletben- utcán - buszon - villamoson - vezetés közben másik kocsiban volt - szórakozóhelyen - házibuliban - munkahelyen - munka közben valahol - interneten - vagy épp valaki összehozott minket most hirtelen ennyi ugrott be. 45f
dec. 17. 06:58
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
a 4-es már leírta, nálam ugyanígy ment :-)
dec. 17. 09:21
 6/9 anonim válasza:
58%
Házibuliban,utcán,buszon,bevásárlóközpontban. Tavaly is december 23 án a boltban a pénztárnál való sorban állásnál ismerkedtem meg a pasimmal.
dec. 17. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegi párom társkeresőről van, az előzővel egyetemen ismerkedtem meg.
jan. 1. 18:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig is interneten ismerkedtem, onnan voltak kapcsolataim. Egyrészt kényelmes volt, másrészt nem akartam, hogy olyan közös dolgaink legyenek, mint pl azonos baráti kör, iskola/később munkahely, ha esetleg szakítás történik, ne kelljen vele kényszerűségből találkozni a kapcsolat vége után is. Kellemetlen. Egyszer egy barátnőm bátyjával randiztam, de nem lett belőle semmi, és őszintén szólva kínosnak éreztem a helyzetet. Többet nem próbálkoztam így.

Az első 2 kapcsolatom még a chat.hu-ról indult, az első 4 hónapig, a második 1 évig tartott- ott volt eljegyzés is.

Utána pár évet szingli voltam, nem is akartam randizni sem.

Majd felmentem netes társkeresőre. Ott lett pár randi, próbálkozások, de kapcsolatnak nem nevezném egyiket sem, mire elkezdődtek, már véget is értek.

Aztán végül összesen 6 hónapos társkeresős fentlétem után, 24 évesen ott ismertem meg a már férjemet.. 15 éve vagyunk együtt.:))

jan. 21. 21:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Dettó, mint az utolsó, csak nekem nem volt ekkora szerencsém. 😊 Viszont nem adom fel a reményt.
jan. 22. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!