Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szokàs érezni az első pàr talàlkozàs utàn?
Femcel here
Most először végre randizok egy pasival....
Folyamatosan szorongok, ideges vagyok hogy vajon lesz e kövezkező talàlka, mikor offol ki, megfelelek e neki, mit mondjak a randikon
Nem tudom hogy csinàljam hogy jó legyen
Legyél önmagad és ezt a hülye dumát felejtsd el. Femcel. Nevetségesek vagytok ezzel az egésszel. Bejössz neki mentek tovább, ha nem, akkor úgyis továbbáll.
N
A femcel nem Te vagy, azok a nagyképű, egoista, mindenki lenéző, kapcsolatot sosem akaró, mindenkit hibáztató izék.
De ha a sokadik találkozás után se nagyon érzel valamit, hát...nehéz ebben tanácsot adni.
Nézd, én is femcel vagyok, így azt tudom javasolni, hogy próbálj kb. beleszarósan hozzáállni. Ez az "add önmagad" tök jó, de nyilván okkal nem kellettél eddig te sem senkinek; nem lehetsz valami vonzó nő elsősorban külsőre, emellett esetleg a személyiségedet tekintve sem. Ebből kifolyólag ez nem fog sokáig tartani úgysem, nem lesz belőle több év, de jó eséllyel még csak több hónap sem. Akkor meg? Kezeld valahogy úgy, hogy "hát ezt is kipróbáltam/megvolt egyszer az életben". Mondj le róla magadban már most, úgyis jön egy csini, szórakoztató, vidám kis punci, aki lecsapja a kezedről egy szempillantás alatt.
Le fognak pontozni a "negatívságért", de ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!