Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegán nők! Nálatok párválasztásnál előnyt jelent az, ha valaki vegán, vagy csak a szokásos szempontok vannak nálatok is?
Alapvetően a vegánság az egy életfilozófia. Nem összeegyeztethető nem vegánokkal. Az ilyenek nem tűrik meg a nem vegánokat ilyen közel magukhoz. Mintha folyamat füstölnéd a dohányodat valaki arcába, az a szint nekik.
Ha valaki vegán étrenden van, az lehet összejön nem vegánnal, de az ilyen ember nem vegán, csak az étrendje az.
Tehát a vegán nem fogyaszt állati eredetű terméjet, mert taszítja őt, ahogyan az emberiség kihasználja az állatvilágot. Az ilyennél már ott elásod magad, ha reggel megiszol egy pohár tejet. Ettől függetlenül lehet valaki vegán étrenden, persze, de azért nem ez a többség köztük, aki csak divatból tért át vegán étrendre.
Kérdező.
Én úgy vettem észre hogy nem számít a lányoknak/nőknek.
Minden vegán nő ismerösömnek nagy húsevő a párja.
A vegán férfi még hátrány inkább egyedül van a többség hiányzik a férfiasság belőlük
Hogy hogy? Ezt kifejtenéd?
Kérdező: egy vegán férfi nem lehet kigyúrt és izmos? A magassághoz meg főleg nem tudom mi köze van. :D
Csak annyi, hogy ezek a szempontok fontosak egy nőnek mindig. De esetleg vegán nőknél lehet a veganizmus is egy szempont, ezek mellett.
Én magam is írtam, vegán is lehet kigyúrt és izmos. Persze, hogy lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!