Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magasabb, de vékonyabb férfiké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasabb, de vékonyabb férfiként lehet esélyem egy kigyúrtabb nőnél ?

Figyelt kérdés
ma 18:02
 1/4 A kérdező kommentje:
[link] Nagyon jól kinéző, kigyúrt nő, akin látni, hogy nagyon igényes magára, egészségesen él.Én hasonló nővel próbálok ismerkedni, de vékonyabban vagyok izmos.
ma 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Too much. De van, akinek ez a szép.
ma 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Az ilyen nőknél nem a többi pasival versenyzel, hanem magával az edzéssel, az edzőteremmel. Egyszerűen nincs idejük másra, csak az edzésre. Gyakran napi 2x edzéseket csinálnak, nincs más témájuk, mint a fehérje, étrend, gyúrás...

Amúgy meg nyilván a kis idejükben, amikor nem ezzel foglalkoznak, akkor lehet ismerkedni velük is, félig még emberek ők is. Csak nem tudom miről tudnátok beszélgetni pl...

ma 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Soha nem fogsz ilyen nőt megdugni. Miért mondom ezt? Nekem is csak sikeres testépítő versenyzőként sikerült.
ma 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!