Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság vannak még szingli lányok?Vagy már a világon az összes csajnak van valakije?
Figyelt kérdés
:)nov. 23. 17:36
11/31 anonim válasza:
10, nem vagyunk szüzek, csak nem érdekelnek a szexkapcsolatok. Mi mindig a nyomik voltunk, tudod, akik nem buliznak, nem piálnak, csak elvannak magukban, de hát aki nem üvöltözik vagy vinnyog, azt nem veszik észre, aki meg nem akar azonnal baszni, attól nem akarnak semmit. Hát ez van.
12/31 anonim válasza:
nyomik?de azért voltak kacsolataid,a nyomi nem itt kezdődik
13/31 anonim válasza:
Persze, volt. De nyominak számítottam mindig. Meg prűdnek, fapinának, szóval... az, hogy kapcsolatod volt, nem jelenti azt, hogy nem lehetsz nyomorék mások szerint.
15/31 anonim válasza:
14, te az vagy? Azt hittem, 65 vagy.
16/31 anonim válasza:
40 felé közeledek,ben hur 65 éves,nem én
17/31 anonim válasza:
Vannak, miért ne lennének?
Én is sokáig az voltam, ahogy sok más barátnőm is. Valakiknek több idő kell, amíg megtalálják a hozzájuk illő párt. (Ami nyilván az adott illető egyéni elkepzelése.)
25/N
18/31 anonim válasza:
sokáig?pl 23 év az sok?80 év sok?kb addig él egy ember
19/31 anonim válasza:
Szingli nő vagyok, de engem a nők érdekelnek.
20/31 anonim válasza:
19,rád is hatott az elembétékú marhaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!