Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem hagyjad. Még az új ismik akik barátok lesznek is kölcsönösen érdeklődnek egymás felől. Ő pedig arra fogja, hogy nála lassan alakulnak ki az érzések? El ne hidd. Az a valóság, hogy jó vagy neki még nem jön olyan pasi aki mindjárt vinni fogja a bokorba, vagy annak fog írni magától. Ne hagyd magad tovább kihasználni. Hanyagold őt örökre.
ma 18:24
Beszélgess vele erről szerintem...
Elmondhatod neki is, hogy jól esne ha néha ő is keresne téged. Meg hogy te komolyan tervezel vele, ilyesmi.
Lehet, hogy így lassabban szeretné a dolgokat. Amit amúgy 30-on túl meg is lehet érteni, biztos volt már csalódása. 1,5 hónap amúgy még nem olyan sok idő. 1-2-3 hónapot én is szánni fogok az ismerkedésre, mielőtt bármi intimebb téma lenne (nem frigidségből). Szeretném jobban megismerni a másikat, mielőtt komolyabb vizekre eveznénk.
ma 18:44
De az nem ismerkedés ha csak a kérdező érdeklődik és a nő soha! Már szóba hozta és azt a választ kapta, hogy lassan halad. De miből alakuljanak ki az érzések ha egyoldalú az ismerkedés? Már nincs értelme még egyszer megemlíteni. Csak saját magát alázná a kérdező. Búcsút kell neki inteni.
ma 18:46
4/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van..amugy volt egy nagy csalodasa pont iden..en is nagyon gondolkozok mit kellene tennem de ugy oszinten ugy erzem ilyen novel meg sosem talalkoztam akivel annyira ereznem ezt a bizonyos erzest 😀 feladni sem akarom mert tobb eselyem biztos nem lesz,megprobalok meg talalkozni vele hatha kicsit jobban ki alakul..bar pont ezt nem ertem hogy megis el jon velem es tenyleg ugy latom jol erzni magat de tudom hogy ezt igy sokaig en sem birnam
Ha ilyen az írásképed cseten is, mint ahogy idehánytad ezt a szöveget, akkor nem csodálom, hogy nem ír neked. Ha valaki nekem ilyen minőségben írna, hiába kedves, meg aranyos, biztos hogy magamtól nem írnék neki, mert a végén még válaszol, aztán kiég a szemem, mire megfejtem, mit írt. Tényleg ez a divat már, hogy csak random legépeltek betűket, hátha jó lesz? 32 évesen nincs igényed arra, hogy választékosan, helyesen írj?
ma 19:28
6/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem ez volt a kerdes de oke,amugy bocsi hogy az ekezetek hianya ennyire zavaro szamodra 😊
További kérdések: